OTKRILA DETALJE

Kolinda nakon susreta s Elonom Muskom: 'Prilično dobro poznaje Hrvatsku'

25.09.2024 u 20:12

Bionic
Reading

Bivša hrvatska predsjednica ovih dana boravi u New Yorku, a prilikom dodjele nagrada Atlantic Council Global Citizenship susrela se s Elonom Muskom

Na novoj dodjeli Global Citizen Awards Atlantic Council, na kojoj su se okupili brojni vođe država, diplomati, uspješni poslovni ljudi iz cijeloga svijeta, sudjelovala je i Kolinda Grabar-Kitarović.

Bivša predsjednica to je otkrila serijom fotografija objavljenih na društvenim mrežama, a na jednoj od njih pozira s vlasnikom Tesle, Elonom Muskom.

'Elona Muska susrećem povremeno na sličnim događajima, prošli put na večeri u Louvreu u Parizu. Bio je i na finalu Svjetskog nogometnog prvenstva u Dohi, a kako sam ja bila vani na tribini, moj je brat dugo razgovarao s Elonom o Hrvatskoj u VIP salonu. Inače, prilično dobro poznaje Hrvatsku', otkrila je u razgovoru za 24 sata.

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/Nova TV promo, montaža Neven Bučević

Bivša predsjednica u efektnoj haljini Edeline Lee

Na spomenutoj dodjeli pojavila se u kreaciji londonske dizajnerice Edeline Lee, čije komade rado nosi i Kate Middleton.

Njezin odabir činila je upečatljiva košulja - haljina maxi duljine s bijelim gumbićima u boji limete i visokim ovratnikom, čime je naglasila svoju nikad vitkiju figuru.

Dobro osmišljenu modnu kombinaciju, koja se pokazala punim pogotkom, nadogradila je chic punđom, decentnim naušnicama i blistavim make-upom.