skladan par

Kradu poglede gdje god se pojave: Blanka i Zlatko Mateša blistali od sreće na olimpijskoj reviji

05.07.2024 u 18:30

Bionic
Reading

Dvadesetak dana uoči svečanosti otvaranja Olimpijskih igara u Parizu, Hrvatski olimpijski odbor je u prostorijama Rektorata Sveučilišta u Zagrebu priredio svečano predstavljanje kolekcije sportskog brenda 4F, čiji će asortiman nositi naši sportaši i sportašice na Igrama u francuskoj prijestolnici. Modeli su oduševili prisutne, a pažnju su ukrali modno usklađeni supružnici Mateša

Pročelnica Katedre za građansko pravo na Pravnom fakultetu u Splitu i predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora, te bivši premijer, ministar i zastupnik u Hrvatskom saboru, od početka svoje veze privlače veliki interes javnosti.

Za njihovu ljubav saznalo se u rujnu prošle godine, a od tada su nerazdvojni. Sudbonosno da, podsjetimo, izgovorili su krajem prošle godine, a žive na dvije adrese: u Splitu i Zagrebu.

Blanka i Zlatko Mateša Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo / HOO

Često ih se može vidjeti na javnim događanjima. Na događaj pod nazivom 'Prema svjetlima Pariza' Blanka i Zlatko Mateša stigli su dobro raspoloženi i svima pokazali koliko se vole.

Retro tenisice koje ćemo viđati posvuda Izvor: Profimedia / Autor: tportal.hr

Lijepa Splićanka nedavno je progovorila o braku te kako se nosi s predrasudama prouzročenim razlikom u godinama između nje i supruga. Otkrila je i kako su ljubavni izbor prihvatili njezini bližnji, da joj suprug Zlatko savjetuje da se ne obazire na negativne komentare, čime ju je njezin sadašnji suprug osvojio.

GUŽVA U CENTRU

Zagrebačka špica i danas je vrvjela poznatima, a najviše pažnje su privukli Blanka i Zlatko Mateša

Pogledaj galeriju