OKRENULA NOVU STRANICU

Krenula je dalje: Selena Gomez nikad sretnija nakon prekida s Bieberom

11.05.2018 u 10:30

Bionic
Reading

Mnogi su mislili da je njihova ljubav prava, te da su, nakon silnih prekida i pomirbi, napokon shvatili da su stvoreni jedno za drugog. No, čini se da je i za Selenu Gomez i Justina Biebera važnije što će reći obitelj. Nakon posljednjeg, navodno i konačnog, prekida, Selena je odlučila krenuti dalje, a izvori bliski pjevačici tvrde kako nikada nije bila sretnija

Njihove pomirbe i prekide više nitko ne može pohvatati, no, čini se da je prekid u ožujku bio i konačan. Barem tako tvrde Selena Gomez i Justin Bieber. Mlada pjevačica navodno je napokon odahnula, jer ju je sve to itekako iscrpljivalo. Kako je otkrio izvor blizak Seleni za Us Weekly, 25-godišnja pjevačica ovoga je puta odlučila sebe staviti na prvo mjesto - odabrala je sreću i svoju obitelj, umjesto pjevača, i, kako kaže, presretna je zbog toga.

  • +14
Selena Gomez i Justin Bieber Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Selena je napokon počela gledati izvan okvira svoje veze. Napokon je shvatila da su joj važniji sreća, kao i odobrenje obitelji i prijatelja, nego da bude sa Justinom, u čemu je nitko ne podržava. Zbog svega toga je itekako sretna. Osjeća se moćnije nego ikada te se veseli novom poglavlju u svom životu', otkrio je izvor blizak Seleni Gomez.

Posljednji put par je svoju vezu obnovio pred kraj 2017. godine, nakon što je Selena prekinula vezu s reperom The Weekndom. No, iako su se zaista uživati u svojoj ljubavi, potpisali su još jedan poraz, ponajviše zbog Selenine majke koja nije odobravala njihovu vezu.

'Justinova obitelj obožava Selenu, no njezina obitelj dovela ju je u nezgodnu situaciju da mora birati što joj je važnije, budući da mu više nitko ne vjeruje. Selena se trudila uvjeriti svoju obitelj da se Justin promijenio, no oni nisu povjerovali u to.'