PRAVO STANJE STVARI

Kylie Jenner napokon skinula periku i pokazala kako doista izgleda

03.04.2020 u 09:19

Bionic
Reading

Baš poput svojih starijih sestara, i najmlađa članica klana Kardashian-Jenner, velika je zaljubljenica u perike, lice puno šminke, kao i u preduge umjetne nokte, koji joj ne smetaju u ničemu. Na radost brojnih obožavatelja, Kylie Jenner skinula je periku i otkrila stvarnu dužinu i trenutnu boju svoje kose

Ona je najmlađa milijarderka na svijetu i vlasnica jednog od trenutno najpopularnijih kozmetičkih brendova svijeta, Kylie Cosmetics. Uvijek pomno dotjerana, u skupocjene dizajnerske krpice, s puno šminke na licu, a svakih nekoliko dana njezina kosa druge je dužine i boje kose zahvaljujući perikama koje učestalo mijenja.

No, trenutno je i 22-godišnja Kylie Jenner osuđena na samoizolaciju, zbog pandemije koronavirusa, zbog čega nije u mogućnosti 'sjesti u stolac' svog tima koji na njezinu licu i kosi radi nevjerojatne transformacije.

Odjevena u crnu sportsku majicu s kapuljačom, Kylie je svojim obožavateljima, namjerno ili ne, otkrila i kako joj doista izgleda prirodna kosa.

Kylie Jenner ošišana je na popularni bob i obojana u boju meda, a za kućnu varijantu dio je kose podignula u rep. Iskoristila je i filtere kako bi barem na snimci bila našminkana.

Kylie Jenner Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia