ZAGONETNA BRINETA

Kylie Jenner uskočila u oskudni bikini: Pokazuje li obožavateljima preplanulost ili zlobnicima obline?

17.07.2019 u 20:45

Bionic
Reading

Najmlađa milijarderka na svijetu odmor provodi na otočju Turks i Caicos, pa nije neobično da na svome Instagramu objavljuje fotografije u bikiniju

Međutim, reality zvijezda i vlasnica kozmetičkog brenda s objavom fotografije u oskudnom bikiniju ostala je zagonetna, a razlog je znakoviti pogled koji je usmjerila prema komentarima svojih pratitelja.

Možda se Kylie kao i brojne druge zvijezde Instagrama samo željela pohvaliti bojom koju je uhvatila na odmoru, ali osim raskošnih oblina koje je jedva uspjela ugurati u sićušni bikini, u oko upada i taj njezin prijeteći pogled.

View this post on Instagram

it’s almost #LEOSZN where my Leo’s at?

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Povod tom pogledu mogli bi biti komentari na njezinu fotografiju objavljenu prije nekoliko dana na odmoru.

Naime, u Kylienom društvu na otočju Turks i Caicos je i njezina najbolja prijateljica Anastasia 'Stassie' Karanikolaou, a zajednička fotografija njih dvije priskrbila joj je negativne kritike od pratitelja na Instagramu.

Djevojke na toj fotografiji poziraju na nekom rezbarenom kauču s kožnim bijelim madracem, u prozračnim plavim haljinama. Na kauču su i bijeli jastuci, a upravo su jastuci povod kritikama na račun mlade milijarderke.

Netko je primijetio neobično zakrivljene linije jastuka pa je zaključio da je Kylie malo dotjerala fotografije. Neobična zakrivljena na jastucima, u zoni su koja se preklapa s njezinim strukom, ukazuju na to da ga je malo stanjila.

View this post on Instagram

her vibe is pretty 🦋🦋

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

'Sljedeći put kad fotošopiraš svoje fotografije, pazi da ne sjediš ispred jastuka s prugama', savjet je jednog od Kylieninih brojnih pratitelja.

Taj komentar, kako se čini, nije najbolje legao reality zvijezdi pa je odlučila pokazati s čime raspolaže.

View this post on Instagram

a bikini kinda life 🖤

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

  • +2
Kylie Jenner Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia