DŽEPNA VENERA

Kylie Minogue neprepoznatljiva bez šminke

06.02.2019 u 11:32

Bionic
Reading

Jedna od najpoznatijih australskih plavuša nekada je slovila za najseksipilniju pjevačicu, a ovih se dana prošetala ulicama Londona u ležernom izdanju

Zbog visine od svega 1,52 cm, ali i skladne građe, 'sitnog tijela' Kylie Minogue su zvali 'džepna Venera'. Sa šeširom na glavi i naočalama bez trunke šminke na licu pokušala se sakriti od fotografa koji su je snimili u jednom predahu uz kafu, bez trunke šminke.

Kylie Minogue Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Na svjetskoj sceni se pojavila prije 38 godina kada je dobila ulogu Charlene u sapunici 'Neighbours'. Trenutak kada se njezin lik vjenčavao za onaj kolege Jasona Donovana, s kojim je snimila pjesmu 'Especially For You' te bila u kratkoj vezi, pratilo je čak 20 milijuna gledatelja, zbog čega je prozvan jednim od najromantičnijih televizijskih trenutaka u povijesti. Glumu je zamijenila je glazbom, a popularnost je stekla oamdesetih hit-singlom 'Locomotion'.

I dok je u karijeri postizala uspjehe, u privatnom životu nisu joj 'cvale ruže'. Suočila se s teškom dijagnozom – karcinomom dojke, a nije imala previše sreće u ljubavi. Nizala je ljubavne brodolome, među kojima i onaj s rokerom Lennyjem Kravitzom, preminulim frontmenom skupine INXS, Michaelom Hutchenceom, s kojim je bila krajem ‘90-ih, francuskom glumačkom zvijezdom Olivierom Martinezom, modelima Jamesom Goodingom i Andresom Velencosom, britanskim glumcem Joshuom Sasseom.

'Ne želim da mi ljubavni život izgleda kao isječak iz romantične komedije. Možda bih trebala težiti tome, ali mislim da nije nužno loše što na veze ne gledam kao na idilične periode. Svaka je veza mješavina dobrog i lošeg, lijepog i ružnog', izjavila je Kylie Minogue ranije.

View this post on Instagram

🌸 See you soon #Copenhagen

A post shared by Kylie Minogue (@kylieminogue) on