slatki video

Lana Jurčević raznježila svojom djevojčicom, fanovi komentiraju: 'Čini se da je na mamu'

29.06.2024 u 20:10

Bionic
Reading

Pjevačica je krajem prošle godine s partnerom Filipom Kratofilom dobila djevojčicu koju je nazvala Mayla Lili. Od tada na radost mnogih, često dijeli isječke njihovih zajedničkih trenutaka

Lana Jurčević posljednjih mjeseci u potpunosti je posvećena svojoj kćerkici. U jednoj od najnovijih objava na Instagramu pohvalila kako je njezina mališanka naslijedila od nje ljubav prema glazbi.

'Ja nemrem s njom, obožavam! Išle smo nešto obavit, ušle u stubište i kad je skužila jeku, nije se ugasila! A ovog komarca ću naći, ne piše mu se dobro', opisala je simpatični video pjevačica i uspješna poduzetnica. Na njemu se može čuti veselo glasanje djevojčice kojoj se na nozi vidi trag od uboda komarca.

Prije koji dan je pak mnoge nasmijala videom u kojem je pokazala očekivanja i realnost nakon uspavljivanja djece. U dijelu videa pozira našminkana i dotjerana, a potom uz dio videa gdje raščupane kose i vidno umorna pere zube je dodala: 'A kako zapravo je..'. S njom su se tad poistovjetile brojne mame među kojima i pjevačica Žanamari Perčić koja je poručila da je 'sve istinito'.

USKLADILA JE SVE

Dobitna kombinacija: Lana Jurčević istaknula liniju u cvjetnoj haljini

Pogledaj galeriju