uvijek skockana

Lijepa Adriana pažnju plijeni gdje god se se pojavi, svi bruje o njezinom nepogrešivom stilu

23.04.2021 u 11:06

Bionic
Reading

Adriana Đurđević u slatkom je iščekivanju prvog djeteta s nogometašem Dujom Ćaleta-Carom. Godinama na račun njezinog modnog izričaja stiže najviše pohvala, a i u trudnoći nastavlja oduševljavati raznim kombinacijama

Zgodna wagsica brojnim nizom odličnih stajlinga dokazala je da je prava modna odlikašica. Njezin se stil posljednjih tjedana nije promijenio, nego ga je samo prilagodila 'novim uvjetima'.

U zadnjoj objavi na Instagramu se pokazala u kombinezonu na kojeg je nabacila kratku kožnu jaknu, koju je uparila s torbicom i loaferice s hit čarapama s uzorkom talijanskog brenda jer Adriana Đurđević voli brendirano. Dan prije pozirala je u ultrakratkoj bijeloj haljini, sakou sa crno bijelim prigama i visokim bijelim čizmama pokazujući trudnički trbuščić.

'Trudnoća nije bila neplanirana tako da smo se oboje jako razveselili kad smo doznali. Radosnu vijest priopćila sam Duji kao božićni dar, a moram priznati da me jako razmazio od samog početka svojom pažnjom i podrškom u svim mojim slatkim trudničkim mukama', izjavila je nedavno za Story. Nakon što je u prvom tromjesečju imala problema s mučninama koje nisu bile samo jutarnje, sada se rekla je, osjeća opušteno i poletno.

Otkrila je da nije na posebnom režimu prehrane, a kako ne jede meso riba je većinom na meniju. Svakodnevno se trudi konzumirati što više voća i povrća, a izbjegava začinjenu, masnu i tešku hranu. Pije dosta tekućine, najviše vodu i čaj, a u toplijim danima jako voli aromatiziranu vodu pa u nju doda krišku limuna, mentu, krastavce ili neko drugo voće. Intenzivne treninge zamijenila je šetnjama i jogom pa svaki dan vježba.

  • +2
Adriana Đurđević i Duje Ćaleta-Car Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Jaramaz/PIXSELL