NE SKRIVA SREĆU

Ljubav na sve strane: Dani slavlja u domu operne pjevačice Sandre Bagarić

04.07.2019 u 14:10

Bionic
Reading

Hrvatska 45-godišnja operna pjevačica i glumica kazališta Komedija, proslavljena i kao članica žirija u popularnim pjevačkim showovima, više puta je u medijima isticala kako se u njezinom životu sve poklopilo kako treba. Sandra Bagarić uživa u uspješnoj karijeri, ali i svom idiličnom obiteljskom životu

Sandra Bagarić često puta svojom pojavom, ponašanjem i komentarima izaziva pažnju javnosti. Prije nekoliko dana na Facebooku je s velikim uzbuđenjem i emocijama objavila fotografije sa sinove maturalne večeri. Sada pak slavi svoju veliku ljubav sa suprugom Darkom Domitrovićem, pijanistom i profesorom na Muzičkoj akademiji u Zagrebu.

'22. godine braka, plus 4. godine, ono što kažu, zabavljali se', pohvalila se glasovita operetna pjevačica na svom Facebook profilu. Ona i njezin suprug slove za jedan od najstabilnijih brakova na javnoj sceni.

Podsjetimo, par se prvi put su susreli na Muzičkoj akademiji kada je ona bila brucošica, a on profesor, a postoji u zanimljivost iz života naše uvijek dobro raspoložene operne pjevačice vezana je uz njihove zaruke. Naime, upravo je Sandra zaprosila svog Darka nakon godine dana veze na terasi hotela tijekom romantičnog ljetovanja na Pagu.

Duhovita, brza na jeziku, ali nikada nepromišljena operetna diva radi otkriva detalje iz svog privatnog života. 'Moj muž nije uopće nije ljubomoran na te moje možebitne udvarače, moje koketiranje. On se svaki put zaljubi u mene, izjavila je ranije.

  • +14
Sandra Bagarić Izvor: Pixsell / Autor: Petar Glebov/PIXSELL