OTIŠLA KOD TYGE

Ljubav s Travisom Scottom sada je prošlost: Kylie Jenner u 2 sata u noći utjehu tražila u bivšem dečku

03.10.2019 u 12:37

Bionic
Reading

Nakon dvije godine veze Kylie Jenner prekinula je s mladim reperom, s kojim je dobila kćerkicu Stormi. Dogovor o skrbništvu napokon je postignut, a šuška se kako je milijarderka i najmlađa članica klana Kardashian-Jenner već utjehu pronašla u zagrljaju repera Tyge

Još se nije prestalo pisati o naglom prekidu njezine dvogodišnje veze s reperom Travisom Scottom, s kojim je 22-godišnja Kylie Jenner dobila i kćerkicu Stormi, a mlađahna milijarderka već ponovno ljubi.

Barem su tako zaključili svjetski mediji nakon što su paparazzi snimili skupocjeni plavi Rolls Royce, koji je u vlasništvu Kylie Jenner, nedaleko od mjesta na kojem je, u glazbenom studiju, snimao njezin bivši dečko, reper Tyga.

22-godišnja Kylie Jenner od ponoći do 2 sata ujutro zabavljala se sa svojim bliskim prijateljicama Anastasijom Karanikolaou i Kelsey Calemine, nakon čega su tri djevojke ušle u automobil i krenule u smjeru studija u kojem je u kasnim noćnim satima snimao Tyga.

Iako su paparazzi snimili njezine prijateljice, Kylie Jenner uspjela je proći 'ispod radara', prilikom ulaska u hotel, a potom i sat vremena kasnije na izlasku, najmlađa od sestara Kardashian-Jenner navodno je koristila sasvim drugi ulaz/izlaz. Tyga i Kylie Jenner bili su u turbulentnoj vezi od 2014. do 2017., nakon čega je ona započela novu s Travisom Scottom.

Inače, iako se pretpostavljalo kako će, kada je o skrbništvu nad 20-mjesečnom Stormi, biti dosta muke, ono je dogovoreno u kratkom roku. Sada već bivši partneri dogovorili su da imaju zajedničko skrbništvo nad svojom kćerkicom i da će sve raditi u dogovoru jedno s drugim.

  • +7
Kylie Jenner Izvor: EPA / Autor: JUSTIN LANE