borba i dalje traje

Ljubiša Samardžić kritično, obitelj strahuje za njegov život

09.03.2017 u 09:19

Bionic
Reading

Nakon što je u studenom prošle godine prošao tešku operaciju na mozgu, liječnici su bili u nevjerici kada su vidjeli kako se 80-godišnji glumac od nje brzo oporavio. Ipak, tri mjeseca kasnije, Ljubiša Samardžić, na nagovor supruge Mire, ponovno se prijavio u bolnicu zbog jakih glavobolja, gubitka ravnoteže i mučnina. Trenutačno se nalazi na odjelu intenzivne njege, a njegovi najbliži izmjenjuju se ispred bolničke sobe čekajući napokon neke pozitivne vijesti

Stanje legendarnog glumca Ljubiše Samardžića i dalje je kritično, a kako donose srpski mediji, trenutačno se nalazi na odjelu intenzivne njege. Zbog odjela na kojem je smješten, u posjet mu ne može doći nitko, no njegova supruga Mira, s kojom je u braku već 50 godina te kći Jovana i unuci borave ispred njegove sobe,kako bi bili čim bliže voljenom suprugu, ocu i djedu i prvi doznali za svaku promjenu u njegovu zdravstvenu stanju.

Supruga Mira navodno se iselila iz obiteljske kuće i preselila u stan te promijenila broj mobitela te svi ostali članovi obitelji, očito umorni od bezbroj poziva ljudi koje zanima ima li kakvih promjena. 'Svi smo zabrinuti za Ljubišu, zdravlje mu je kritično, ali poštujemo želju obitelji da ih sada dok se bori za život pustimo na miru', izjavio je Ljubišin kolega, glumac Voja Brajović.

Podsjetimo, u studenom prošle godine, 80-godišnji glumac podvrgnut je teškoj operaciji na mozgu. Iako ga je operirao tim najvećih beogradskih stručnjaka te se dobro oporavljao, tri mjeseca kasnije počeo je osjećati jake glavobolje i vrtoglavicu. Osim toga gubio je ravnotežu i imao mučnine pa je na nagovor supruge odlučio otići natrag u bolnicu.

Uz potporu svojih najbližih glumačka legenda bori se za život, a svi se nadaju da će i ovu bitku dobiti.