Sreći nema kraja

Luka Šulić hvali se svojom obiteljskom idilom, a nove fotografije raznježile su njegove fanove

17.05.2021 u 15:22

Bionic
Reading

Sredinom ožujka slavni violončelist i član svjetski poznatog dvojca 2Cellos i njegova supruga Tamara dobili su treće dijete, sina Lea koji je na svijet došao u njihovom domu. Sretni tata je vijest objavio na Instagramu objavivši prvu obiteljsku fotografiju i video s novopridošlim članom, a sada je pokazao kako uživaju u obiteljskim trenucima

Dva mjeseca nakon dolaska trećeg djeteta skladna obitelj je odradila prvi profesionalni fotosession u svom domu, a Luka Šulić je to odlučio pokazati obožavateljima.

'Svaki novi život je čudo', poručio je violončelist s emotikonom srca kraj zajedničke fotografije na kojoj svi poziraju na krevetu. Nakon toga je pokazao još jedan nježni prizor na kojoj on svog najmlađe sina koji mu je položen na koljenima drži za ručice.

Podsjetimo, Luka Šulić je rođen u Mariboru, njegova je majka iz Izole, a otac iz Dubrovnika. Obiteljsko gnijezdo svio je ipak u rodnom gradu, gdje je 2015. i upoznao godinu dana mlađu Tamaru Zagoranski koja se bavi osiguranjem u obiteljskoj tvrtki. Godine 2018. su postali roditelji sina Vala, a u ljeto 2019. se rodila djevojčica Hana.