rođendanska objava

Madonna objavila rijetku fotku sa svom svojom djecom, pažnju privukao novi dečko

20.08.2024 u 11:20

Bionic
Reading

Popularna Madonna otkrila je koliko voli Italiju pa je u blizini Pompeja proslavila čak dva rođendana: svoj 66. i sinov 24!

Kraljica popa na Instagramu se pohvalila rijetkom obiteljskom fotografijom, a ako ste mislili da je riječ o idiličnom prikazu obitelji za blagovaonskim stolom ili otkačenoj fotografiji s ljetovanja - prevarili ste se.

Madonna je tako objavila sliku sa svoje šestero djece pa su tako uz njezinu biološku kći Lourdes i sina Rocca pozirala i djeca usvojena iz Malawija.

Upravo je Rocco proslavio 24. rođendan, a na rođendanskom se slavlju okupila cijela obitelj, što je bila sjajna prilika za jedan obiteljski portret u kojem ponosna majka Madonna stoji u središtu odjevena u bijelu čipkastu haljinu.

Galerija fotografija tako je otkrila da je mladić rođendan proslavio na romantičnoj destinaciji u blizini mora, a velika torta nosila je natpis 'Sretan rođendan, Rocco'.

Pjevačica je fotografije opisala talijanskim izrazom 'sladak život', što sugerira da je slavlje održano u Italiji. Osim toga, glazbenica je u petak s grupom od 30-ak ljudi stigla u Pompeje, gdje je proslavila i svoj 66. rođendan.

LOURDES LEON

Ni kći kraljice popa nije odoljela najvećem trendu sezone

Pogledaj galeriju

Rođendanskom slavlju prisustvovao je i Akeem Morris, nogometaš rođen na Jamajki s kojim je poznata glazbenica objavila već nekoliko fotografija.

Na posljednjoj objavljenoj zajedničkoj fotografiji Madonna i Morris hodaju zagrljeni i usklađeni u outfitima bijele boje.