NAPOKON POTVRDILA

Marija Borić objavila prvu fotografiju s vjenčanja: 'Bila je to savršena nedjelja'

29.05.2019 u 10:32

Bionic
Reading

Iako je samo vjenčanje, održano nedaleko od Zaprešića, bilo obavijeno velom tajne te se vjerojatno za njega ne bi ni doznalo da se nisu pohvalile kolege domaće glumice, Marija Borić sa svojim je prijateljima, ali i pratiteljima na Instagramu odlučila ipak podijeliti djelić atmosfere i objaviti fotografiju na kojoj pozira sa suprugom Branimirom Jerneićem

'Bila je to savršena nedjelja', napisala je na Instagramu glumica Marija Borić, objavivši fotografiju na kojoj pozira sa svojim suprugom Branimirom Jerneićem.

Fotografija je nastala nedaleko od Zaprešića, u Wedding Resortu Corberone, u kojem su mladenci s uzvanicima proslavili svoj dan iz snova, a da su bili itekako dobro raspoloženi, vidljivo je na njihovim licima.

Ispod objavljene fotografije krenule su se nizati mnogobrojne čestitke, osobito Marijinih kolegica iz glumačkog svijeta. Vjenčanje para održano je nakon pet i pol godina veze, koju su svim silama držali podalje od interesa javnosti, stoga ne čudi da je i taj dan prošao gotovo neprimijećeno.

Marija Borić, vjenčanje Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

Kazališna i televizijska glumica udala se za Branimira Jerneića, aktualnog savjetnika ministra pomorstva, prometa i infrastrukture Olega Butkovića, u crkvi svete Katarine u Stubičkim Toplicama, nakon čega se slavlje nastavilo u Corberoneu.