OBITELJ JE NAJVAŽNIJA

Marin Čilić nije mogao poželjeti ljepši rođendan, a evo kako ga je proveo

29.09.2021 u 08:55

Bionic
Reading

Naš tenisač ne krije koliko je sretan što je ovo prvi rođendan i to 33. koji slavi u svojoj odnedavno četveročlanoj obitelji, stoga se svima zahvalio na dobrim željama upravo uz jednu fotografiju iz privatnog života

Iz Tokija se vratio sa srebrnom medaljom oko vrata, a ni mjesec dana kasnije s obožavateljima je podijelio sretnu vijest da mu je supruga Kristina nakon sina Balda rodila još jednog sina. S njegovim rođenjem sve je sjelo na svoje mjesto, a da doista uživaju kao četveročlana obitelj, otkrio je Marin Čilić novom objavom na svom Instagram profilu.

Nakon što su mu cijeli dan pristizale čestitke povodom 33. rođendana, Čilić se odlučio svima zahvaliti obiteljskom fotografijom, snimljenom u večernjim satima u centru Zagreba. Na njoj Kristina i Marin drže za ruke svog sinčića Balda, dok tenisač drugom rukom upravlja kolicima u kojoj spava ni mjesec dana star dječačić.

Uz fotografiju je napisao: 'Hvala vam svima na dobrim željama za moj rođendan. Zahvalan na još jednoj godini oko sunca, ali i prvom rođendanu kojeg slavim sa svojom sada čeveročlanom obitelji'.

Podsjetimo, 5. rujna na svom je Instagram profilu Čilić objavio kako je Kristina Čilić rodila drugog sina:

  • +3
Marin Čilić Izvor: Profimedia / Autor: TIMOTHY A. CLARY / AFP / Profimedia

'Naša mala obitelj je narasla za još jednog člana! Zahvalan što mogu podijeliti sa svima da je stigao Baldov najbolji prijatelj i samo tako, službeno smo tim od četiri člana. Maleni je odlično, baš kao i Kristina, koja je apsolutna rock-zvijezda. Ne možemo dočekati da ga dovedemo kući da upozna brata.'