POBJEDNIK 'THE VOICEA'

Martin Kosovec: 'Radim na albumu i krećem na fakultet'

21.08.2024 u 10:39

Bionic
Reading

Nakon pobjede u HTV-ovom showu, 18-godišnji pjevač uspješno je nastavio ploviti glazbenim vodama. Među ostalim je snimio singl 'Maštarija', održao nastupe na spektaklu 'Trag u beskraju', prvomajski u Maksimiru, zapjevao je i na autorskom koncertu Alfija Kabilj 'Svijet je moj', a nedavno je u Malom Lošinju održao i svoj prvi samostalni koncert od skoro dva sata

Sva gostovanja, koncerti i nastupi koje je odrađivao do sada bili su u sklopu nečega, a u Malom Lošinju je imao samostalni koncert i Martin Kosovec priznaje da mu je 'jako drago što vidi da ima toliku publiku i da ga toliko ljudi prati i sluša'.

Sprema se za studiranje

'Imam još koncerata za odraditi, a onda od devetog mjeseca malo ću napraviti pauzu. Ali to je zato što se radi na albumu i krećem na fakultet. Upisao sam VERN u Zagrebu, studij produkcije i režije', ispričao je Kosovec na gostovanju u emisiji 'Dobro jutro, Hrvatska'.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Podsjetimo, taj pomalo sramežljivi, ali vrlo talentirani pjevač će se pojaviti u novoj sezoni serije 'Dnevnik velikog Perice'.

PRVI GLAS HRVATSKE

Martin Kosovec nakon pobjede u 'The Voiceu' nastupio s velikim Alfijem Kabiljom

Pogledaj galeriju