obiteljski izlazak

Matt Damon i supruga Luciana pali u drugi plan kada su pored njih stale njihove četiri kćeri

01.08.2024 u 14:36

Bionic
Reading

Slavni glumac se ne pojavljuje često u javnosti sa svojim najmilijima, pa je prštao od ponosa dok su oko njih bljeskali blicevi na premijeri njegove nove akcijske komedije 'The Instigators' u New Yorku u srijedu navečer

Matt Damon i njegova supruga Luciana Barroso prošetali su crvenim tepihom sa sve četiri nasljednice. Cijela obitelj izgledala je zadovoljno i sretno, a sjajno su se dotjerali za rijedak grupni izlazak.

Svi su gledali u njih

On je za tu prigodu odabrao odijelo kaki boje u kombinaciji s bijelom majicom kratkih rukava i bijelim tenisicama, a njegova supruga Luciana Barroso uskladila se s njim u bijeloj haljini u kombinaciji koju je iskombinirala sa crnim sandalama.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

>> [FOTO] U braku su 17 godina: Matta Damona i njegovu lijepu suprugu ne viđamo često <<

Kćeri supružnika, 24-godišnja Alexia, 18-godišnja Isabella, 15-godišnja Gia, i 13-godišnja Stella također su privlačile pažnju svojim modnim odabirima. Dok su se Alexia i Isabella odlučile za crne haljine, Gia je odabrala crvenu haljinu s visokim prorezom, a Stella svilenkastu u maslinstoj boji.

Matt Damon s obitelji Izvor: Profimedia / Autor: John Lamparski / AFP / Profimedia

Inače, par zajedno ima Isabellu, Giu i Stellu, dok je Damon očuh Barrosovoj kćeri Alexiji iz prethodne veze. Cijela se obitelj prethodno zajedno pojavila i na premijeri filma 'Oppenheimer' u srpnju 2023. u Parizu.

LUCIANA BARROSO

[FOTO] U braku su 17 godina: Matta Damona i njegovu lijepu suprugu ne viđamo često

Pogledaj galeriju

Glumačka zvijezda drži svoj obiteljski život u tajnosti, ali je govorio o tome da je kako je biti otac četirima djevojčicama. 'Nikad nisam očekivao da ću biti okružen djevojkama, ali super je. Toliko toga učim od njih', rekao je za Today.com 2012. godine. Dok se šesteročlana obitelj ne može često vidjeti zajedno u javnosti, Damon i Barroso, koji su se vjenčali 2005. godine, viđeni su kako odmaraju u Grčkoj ranije ovog mjeseca.