voli se skidati

Matthew McConaughey opet osvanuo 'bez gaća'

26.10.2024 u 21:43

Bionic
Reading

Proslavljeni oscarovac i holivudski miljenik smatra se jednim od najzgodnijih i najljepših glumaca na svijetu, a obožavateljice svakodnevno oduševljava fotografijama sebe. Sad je spustio je hlače kako bi proslavio prvi rođendan svoje marke tekile i svoj 55. rođendan

Na proslavi, Matthewu McConaugheyju se pridružila njegova supruga i suosnivačica Camila Alves brenda Pantalones Tequila te su obje pozirali bez hlača uz veliku rođendansku tortu i, naravno, bocu alkohola.

Glumac je nosio plavu košulju i svjetlucavi kaubojski šešir dok je podigao ruke u znak veselja, dok je njegova draga također pozirala bez gaća. To nije prvi put da je par spustio hlače za promociju svog benda, jer je to postalo nešto tradicionalno. Ovaj put su proslavili i Matthewov nadolazeći 55. rođendan koji će biti 4. studenog.

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia, montaža: Neven Bučević

Dobro se zabavljaju

Također su podijelili fotografiju bez hlača u srpnju, na kojoj se Camila spremala nanijeti kremu za sunčanje na stražnjicu svog supruga. Ranija fotografija u svibnju pokazala je par kako pozira na igralištu za kriket također bez hlača.

Holivudski miljenik, te zvijezda filmova 'Vuk s Wall Streeta', 'Interstellar' i 'Kako se riješiti frajera u 10 dana', objavio je prije koju godinu i fotografiju na kojoj pozira potpuno gol povodom Nacionalnog dana kiselih krastavaca.

Podsjetimo, 12 godina mlađa Brazilka, Camila i Matthew vjenčali su se 2012. godine, nakon što su se upoznali 2006., a imaju troje djece, 16-godišnjeg Levija, 14-godišnjeg Vida i 7-godišnjeg Livingstona, te s 12 godina mlađom suprugom Brazilkom Camilom Alves, živi u Teksasu.

OVO JE HIT

Matthew McConaughey i Camila Alves svoju tekilu promoviraju ‘bez gaća’

Pogledaj galeriju