SUPRUG SPASITELJ

Meghan Markle trenuci su dijelili od katastrofe, a onda je princ Harry spasio stvar

18.06.2018 u 12:47

Bionic
Reading

Proteklog vikenda zanimljivo se društvo okupilo u britanskom Lincolnshireu, gdje je održano vjenčanje nećakinje princeze Diane, Celije McCorquodale, i Georgea Woodhousea. Među gostima bili su princ Harry i Meghan Markle

Pozornost okupljenih fotoreportera i novinara na vjenčanju nećakinje princeze Diane, Celije McCorquodale, i Georgea Woodhousea očekivano su preuzeli britanski princ Harry i njegova supruga Meghan Markle.

Stigavši u Lincolnshire, kraljevski par oduševio je okupljene, a posebno Meghan, koja je blistala u proljetnoj kreaciji modne kuće Oscar de la Renta što se savršeno uklopila u ovu priču.

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa plijenili su pažnju svojim opuštenim ponašanjem, a u jednom trenutku lijepa Meghan umalo je doživjela veliku neugodnost.

Naime, pri dolasku u crkvu Meghan i Harry trebali su prijeći brdoviti puteljak, a budući da je 36-godišnja Amerikanka nosila visoke potpetice, i to omiljenog talijanskog brenda Aquazzura, naišla je na prepreke.

Meghan Markle umalo se pokliznula i pala pri dolasku na vjenčanje nećakinje princeze Diane Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Sklizav travnati teren vlažan zbog prijašnje kiše za Meghan je skoro bio koban, ali pad je zaustavio Harry, kojeg je samo trenutak prije uhvatila za ruku. Cijelu situaciju snimili su okupljeni fotoreporteri, a na snimci se vidi kako se Meghan blaženo osmjehnula nakon sporne scene.