PORUKA ZETU

Otac Meghan Markle otkrio kakav ima odnos s princem Harryjem, ali i što je tražio od njega

18.06.2018 u 10:13

Bionic
Reading

U svom prvom javnom pojavljivanju nakon velikog skandala koji je priredio kćeri Meghan Markle i britanskoj kraljevskoj obitelji uoči njezina vjenčanja s princem Harryjem, Thomas Markle ispričao je detalje svog odnosa s novopečenim zetom i pokajao se za svoje greške iz prošlosti

Otac vojvotkinje Meghan Markle, Thomas Markle, prije nekoliko dana obavio je svoj prvi televizijski intervju i to za velikog Piercea Morgana i emisiju 'Good Morning Britain'. Kazao je tada sve što je proteklih nekoliko tjedana imao na duši i ispričao se javnosti, ali i kćeri na svom neodgovornom ponašanju, kada je uzeo novac od paparazzi fotografa.

Veliki skandal s lažnim fotografijama dogodio se nekoliko dana uoči vjenčanja Meghan Markle i princa Harryja, na koje Thomas na koncu nije ni stigao. Kako je obznanjeno, gospodin Markle doživio je srčani udar i morao na hitnu operaciju, od koje se sada oporavio.

  • +13
Roditelji Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/montaža

'Shvatio sam da je to što sam napravio bila velika pogreška, ali ne mogu povući natrag svoje radnje', započeo je 73-godišnjak koji je Meghan dobio u braku s bivšom suprugom Dorijom Ragland.

Markle se dotaknuo i svog izbivanja s kraljevskog vjenčanja godine i kazao kako još uvijek to ne može prežaliti. 'Meghan je bila predivna, plakao sam gledajući je. Bio sam iznimno ponosan i ne pamtim ljepši trenutak od tog u svom životu. Cijeli svijet je gledao u moju kćer. Nesretna stvar u svemu tome je da sam to propustio i da je nisam otpratio do oltara. Žalim zbog toga, ali sretan sam kako je na koncu sve ispalo', rekao je Thomas, a onda zahvalio princu Charlesu što je to odradio umjesto njega.

'Ne znam uopće tko bi bio bolja osoba za tu ulogu od gospodina Charlesa. Bio je vrlo zgodan, a ja sam bio pomalo ljubomoran jer sam htio biti na tom mjestu, ali hvala Bogu da je on na kraju uspio ono što ja nisam mogao', naglasio je Meghanin otac koji još uvijek nije imao prilike osobno upoznati zeta.

  • +17
Princ Harry i Meghan Markle u kočiji se provozali gradom Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako se nisu još susreli, princ i Thomas su nekoliko puta razgovarali telefonski, a u jednom od poziva Harry je upitao za Meghaninu ruku. 'Harry je putem telefona tražio Meghaninu ruku, a ja sam mu rekao: 'Ti si džentlmen, obećaj mi da nikada nećeš dignuti ruku na moju kćer i dobit ćeš moje dopuštenje'', prisjetio se Markle.