od jutra nije stala

Meghan Markle uskoro objavljuje novi projekt, veći i od bloga 'The Tig'

05.09.2023 u 05:57

Bionic
Reading

Vojvotkinja od Sussexa sprema se u nove poslovne pobjede... Priča se da nas samo nekoliko dana dijeli od njezine objave novog projekta, a njezino sve češće pojavljivanje na društvenim mrežama i na javim okupljanjima pokazuje da sprema nešto veliko

Sve dok nije postala supruga princa Harryja, Meghan Markle vodila je blog 'The Tig' koji se bavio lifestyle pitanjima. Na tom je mjestu osoba mogla pronaći i recepte i modne savjete, a kroz tekstove bivša se glumica predstavila široj javnosti. Nakon što je ušla u kraljevsku obitelj, Markle se povukla iz svijeta blogera. Kada je sa suprugom napustila dvor i kraljevsku obitelj mnogi su se zapitali hoće li se vratiti svom blogu, no Meghan navodno ima i veće planove!

Kako doznaje DailyMail, Meghan Markle se priprema pokrenuti veliki novi projekt koji će javnosti predstaviti Meghan kakva ona uistinu i je, a izvori bliski Markle inzistirali su da se ne radi o ponovnom pokretanju njezinog lifestyle bloga 'The Tig'.

Vjeruje se da je misteriozan Instagram profil imena 'meghan' novi račun s kojeg će objavljivati Meghan Markle, a aktivnost na društvenim mrežama mogla bi obitelji donijeti velik profit. Stručnjaci predviđaju da bi mogla zaraditi i milijun dolara po objavi. Račun već prati nekoliko Meghaninih prijatelja, uključujući aktivisticu Mandanu Dayani, koja je do prošlog prosinca bila predsjednica Archewella.

Ukrašena slikom ružičastih božura, navodno Meghanina omiljenog cvijeća, izvor blizak njezinom timu ovog je tjedna potvrdio: 'Da, to je ona. Očekujte objavu vrlo brzo. Ona se vraća.'

Projekti kojima su Sussexi posvećeni održavaju njihove interese, no oni se ponekad razilaze pa i Harry i Meghan rade na svojim projektima uz uzajamnu podršku.

  • +7
Princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia