STAJLIŠ DRUŠTVO

Meghanina druga obitelj na okupu: Ponovo zajedno nakon prošlogodišnjeg rastanka

  • G.R.
  • Zadnja izmjena 19.05.2018 20:28
  • Objavljeno 19.05.2018 u 20:27
Bionic
Reading

Među 600 uzvanika na kraljevskom vjenčanju našlo se i šest glumaca iz serije 'Suits', koja je proslavila Meghan Markle, potvrdivši još jednom ono što svi često spominju, a to je da su i izvan seta bili jako dobra ekipa koja se uvijek držala zajedno. Članovi ekipe smatraju se obitelji, a da je zaista tako govori i činjenica da su se svi zajedno našli i na kraljevskom vjenčanju

Veliki dan u životu svoje donedavne kolegice, s kojom su odradili sedam sezone serije 'Suits', proslavila je glavna glumačka postava. Zvijezda serije Gabriel Macht došao je sa suprugom, također glumicom koja se pojavila u nekoliko epizode te serije, Australkom Jacindom Barret.

Meghanin suprug s TV ekrana, Patrick J. Adams došao je a suprugom Troian Bellisaio, također glumicom koja je poznata po ulozi u seriji 'Slatke male lažljivice'.

Na setu je Meghan izgradila i doživotna prijateljstva, a jednom od svojih najboljih prijateljica smatra i crvenokosu glumicu Sarah Rafferty koja je došla u pratnji supruga, kao i Abigail Spencer kojoj je društvo na vjenčanju pravila još jedna Meghanina dobra prijateljica, indijska glumica Priyanka Chopra.

  • +28
Poznati na vjenčanju Meghan Merkle i princa Harryja Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vjenčanje nije propustio ni Rick Hoffman, također jedan od glavnih likova u seriji, kao ni Gina Torres.

  • +8
Ekipa serije 'Suits' Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Zajedno smo proveli više vremena neko ljudi koji idu zajedno u srednju školu ili na fakultet, pa smo na jedna način postali obitelj. Još uvijek smo obitelj, pa je ovo stoga jedno predivno obiteljsko događanje', rekla je Sarah Rafferty prije nekoliko dana tijekom gostovanja u jednoj TV emisiji.

U istom tom gostovanju otkriveno je da je glumačka ekipa otpočetka znala s ikim je Meghan u vezi, ali da su to držali za sebe.

  • +17
Princ Harry i Meghan Markle u kočiji se provozali po gradu Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Znali smo da je jako uzbuđena i s razlogom smo tajili njezinu vezu', potvrdila je glumica Gina Torres.

Nakon sedam godina snimanja Meghan je sredinom prošle godine napustila seriju, oprostivši se sa svojom velikom ljubavi - glumom, a to je učinio i njezin TV suprug Patrick J. Adams, a veliko finale obilježilo je njihovo TV vjenčanje. Serija će se nastaviti snimati i dalje, a umjesto Meghan Markle, nova ženska zvijezda serije trebala bi biti Katherien Heigl.

Pogledaj detaljni horoskop

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal