IMA SE ČIME POHVALITI

Može li izazovnije: Lijepa Tea Slavica pokazala zanosnu figuru u kupaćem kostimu od hit materijala

20.08.2020 u 10:10

Bionic
Reading

Svjesna svoje ljepote i atraktivnog izgleda, mlada manekenka i model Tea Slavica, ne libi se pred tisućama svojih pratitelja pokazati u vrlo oskudnim izdanjima. Ovoga puta izabrala je kupaći kostim boje kože od hit materijala

Mjeseci truda i vježbe, joge i pilatesa su se isplatili. Barem ako je u pitanju zgodna Zagrepčanka Tea Slavica, bivša djevojka nogometaša Brune Petkovića.

Ova izuzetno atraktivna mlada dama zadnjih tjedana redovito objavljuje fotografije s ljetovanja, a da se zaista ima čime pohvaliti pokazala je kroz posljednju objavu.

Nekadašnja kandidatkinja za Miss, ovoga ljeta bira minijaturne modele kupaćih kostima, a sada se pokazala u kukičanom jednodijelnom kostimu koji je u donjem dijelu visoko rezan pa naglašava bokove i kukove. Kostim je boje kože, pa dodatno daje dozu seksipila, a da je Tea u trendu dokazuje izbor materijala od kojeg je badić napravljen. Od mjeseca srpnja pretraživanja za kukičanim modnim predmetima povećala se za 85 posto, a uz gornje dijelove bikinija, koji su konstantno traženi tijekom ljetnih mjeseci, modna platforma Lyst zabilježila je veliko zanimanje modnih kupaca za modelima kukičanih haljina i vrućih hlačica.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

@preta_design

Objavu dijeli Tea Slavica (@tea_slavica)

Osim što se, zahvaljujući svom izgledu, bavila manekenstvom te se natjecala na prošlogodišnjem izboru za Miss Universe na kojem je na kraju završila kao prva pratilja, Tea Slavica svjesna je da je u životu važno imati i diplomu, stoga je i upisala međunarodno poslovanje na Rochester Institute of Technology. Studij polako privodi kraju.