PRESLATKA DJEVOJČICA

Možete li prepoznati slavnu holivudsku zavodnicu s fotografije iz mladosti

27.11.2020 u 14:37

Bionic
Reading

Kratka smeđa kosica, velike tamne oči i putene usne prvo su što vidimo na fotografiji djevojčice koja je osvanula na društvenim mrežama. Mnogima je trebalo neko vrijeme da shvate kako zapravo gledaju u holivudsku ikonu u ranom djetinjstvu

Vidjeti brojne slavne ličnosti na fotografijama iz mladosti često zabavlja javnost, pa je tako sada svojom uspomenom na djetinjstvo u Španjolskoj, gdje je rođena i odrasla, sve uveselila Penelope Cruz.

Ona je naime na svom službenom Instagram profilu pokazala fotografiju na kojoj ima svega nekoliko godina, a iako na prvu nitko ne bi spojio djevojčicu s fotografije i danas veliku glumačku zvijezdu, kada se bolje promotri vidljive su sličnosti.

Penelope Cruz Izvor: EPA / Autor: DAVID SWANSON

Velike prodorne tamne crne oči po kojima je i danas poznata i koje su joj donijele slavu uz ostatak lijepog lica, kod Penelope su bile izražene još i u djetinjstvu.

Cruz je rođena u Madridu, odrastala je uz majku frizerku i oca automehaničara te ima sestru Monicu, također glumicu i brata Eduarda koji je otišao u pjevačke vode.

Svoje djetinjstvo, poznata je Španjolka uvijek opisivala kao vrlo sretno i bezbrižno. Prije glume, kao djevojčica se počela baviti baletom.