slavni 'Pippo'

Na vjenčanju talijanskog napadača stigle brojne nogometne legende

24.06.2024 u 19:40

Bionic
Reading

Nogometaš Filippo Inzaghi rekao je 'da' Angeli Robusti, šesnaest godina mlađoj partnerici koja se bavi organizacijom vjenčanja. Bajkovita svadbena proslava održala se na Formenteri, najmanjem i najjužnijem španjolskom otoku koji pripada arhipelagu Baleari

Filippo Inzaghi i nekadašnje lice emisije 'Muškarci i žene', Angeli Robusti zajedno su već sedam godina i imaju dvoje djece - sina Eduarda, rođenog 2021. godine, i kćeri Emily, rođene 2023. godine. Slavni nogometaš i njegova draga zakleli su se na vječnu ljubav pred 260 uzvanika. Poznato je da se Inzaghi razveo od svoje prve supruge prije nekoliko godina, te je ubrzo nakon toga počeo vezu s Angelom.

Kako javljaju talijanski mediji, s mladencima su feštala mnoga poznata lica, a među su bili bivši Inzaghijevi suigrači, legendarni nogometaši Christian Vieri, Massimo Oddo, Massimo Ambrosini, Giuseppe Pancaro, Roberto Baronio te i njegov brat Simone Inzaghi, inače trener Intera.

Mladenka je blistala u dvije različite haljine, jednoj na ceremoniji, drugoj na partyju. Lookove je upotpunila torbom od školjki Cult Gaia. Nogometaš je odjenuo Armanijevo odijelo. Mladenka je ušla na vjenčanje uz akustično odsviranu 'A long love story' Gina Paolija, a goste su kasnije zabavljali DJ Pigna i Gipsy Kings.

'Vrlo rijetko sam izlazio. Ne znam kako sam te večeri otišao na zabavu... Odmah sam je primijetio, ne samo zato što je lijepa nego i zato što je jedina, osim mene, imala čašu vode u ruci. Nakon nekoliko tjedana došla je kod mene. Nakon dvoje djece i uhodanog suživota došlo je vrijeme za vjenčanje', ispričao je ranije Inzaghi o tome kako je upoznao Angelu.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Inzaghi je tijekom karijere igrao za Piacenzu, Leffe, Veronu, Parmu, Atalantu, Juventus i Milan. Nakon igračke karijere posvetio se trenerskoj, a posljednji angažman je imao na klupi Salernitane, koju je napustio u veljači ove godine.