pohvalila se na instagramu

Najljepše vijesti u domu Anite Dujić Broadfoot: Stiže nova beba

21.11.2022 u 14:06

Bionic
Reading

Poput mnogih osoba s javne scene i bivša manekenka, a danas uspješna dizajnerica nakita te dekoraterka seta odlučila se da sretnu vijest o svojoj drugoj trudnoći sa svijetom podijeli preko društvenih mreža

Danas je na Instagram profilu Anite Dujić Broadfoot osvanula vijest da je u 20. tjednu trudnoće. Bivšoj Miss turizma, lijepoj Dalmatinki i suprugu Duncanu Broadfootu stiže još jedno dijete.

'Duncan dolazi iz malo drugačije kulture nego što je ona u Hrvatskoj, tako da kod nas kućanski poslovi nisu rezervirani samo za žene. Svi radimo sve, kako tko stigne i ima vremena. Duncanu je potpuno normalno da skuha, opere suđe ili stavi prati robu, kao i meni. Lily odgajamo sami jer nam roditelji nisu u blizini. Imam malu pomoć kada mi zatreba u vidu dadilje, a Lily ide u vrtić i sve nekako funkcionira. Ponekad zna biti izazovno kada je Duncan malo duže na putu, ali sve se može uz dobru organizaciju', nedavno je ispričala za tportal.

Podsjetimo, sadašnjeg supruga je upoznala na snimanju mjuzikla Mamma Mia 2 na Visu. U 2019. godini dobili su kćerkicu Lily. Ceremoniju vjenčanja imali su u Duncanovoj rodnoj Škotskoj 29. prosinca 2020. godine.

  • +6
Anita Dujić Broadfoot Izvor: Cropix / Autor: Boris Kovacev / CROPIX