Bella i Connor

Nakon desetljeća tišine: Konačno se oglasila djeca Nicole Kidman

16.09.2024 u 17:57

Bionic
Reading

Bella i Connor posvojeni su početkom 1990-ih, no nakon rastave Nicole Kidman i Toma Cruisea nisu se više javljali popularnoj glumici. Ipak, smrt majke Nicole Kidman natjerala ih je da se jave glumici s kojom dugo nisu imali kontakt

Početkom devedesetih cvala je ljubav holivudskog para Nicole Kidman i Toma Cruisea, a tijekom svog 11-godišnjeg braka posvojili su dvoje djece. Bella je u njihov život ušla 1992, dok je Connor posvojen 1995. godine. Međutim, nakon rastave braka 2001. godine, djeca su stala na stranu oca i okrenula leđa velikanki Hollywooda.

Otkako su se Kidman i Cruise rastali, djeca su se priklonila scijentologiji. Zanimljivo je što su se od majke toliko odvojili da je kći Isabella ipak prati na Instagramu, dok je Connor odlučio ne imati nikakav interes za lik i djelo svoje popularne majke koja u posljednje vrijeme neumorno snima projekte koji ne mogu proći ispod radara.

Pogledajte kako se Catherine Zeta-Jones mijenjala kroz godine Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/montaža Neven Bučević

'Njihov je izbor bio da postanu scijentolozi, a naš je posao, kao roditelja, da im uvijek pružimo bezuvjetnu ljubav', rekla je glumica jednom prilikom.

Nicole Kidman usrećila je poruka njezine djece

Zvijezda nije javno slikana sa svojom posvojenom djecom od 2007. godine, a navodno je ostala 'shrvana' nakon što nisu prisustvovali pogrebu njezina oca 2014. godine. Ipak, ovaj put Bella i Connor su kontaktirali majku kako bi joj izrazili žaljenje zbog smrti njezine majke, a njihove bake.

Kako prenose strani mediji, 31-godišnjakinja i 29-godišnjak navodno su napisali iskrenu poruku Nicole nakon što je otkrila da je njezina voljena majka umrla u dobi od 84 godine.

  • +5
Nicole Kidman Izvor: Profimedia / Autor: Stephen Lock / Zuma Press / Profimedia

'Najsrdačnije je za Nicole bilo to što je dobila zajedničku poruku od Belle i Connora, s kojima se nije čula jako dugo', rekao je izvor dodavši: 'Pomalo je tužno što je bio potreban tako tragičan trenutak da ih vrati u svoj život, ali ona zna da bi njezina mama bila toliko sretna da je svojom smrću otuđene unuke vratila u obitelj.'

  • +5
Nicole Kidman Izvor: Profimedia / Autor: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia