YOLANDA HADID

Nakon istupa Belle Hadid na udaru se našla njezina majka: 'Za nju postoji posebno mjesto u paklu'

16.03.2022 u 09:33

Bionic
Reading

Intervju koji je Bella Hadid dala za Vogue, čiju najnoviju naslovnicu krasi, šokirao je svijet, a nakon tog istupa na udaru se našla njezina majka jer je mnogi smatraju glavnim krivcem za ono što je prošla

Nekadašnja manekenka, 58-godišnja Yolanda Hadid, danas najpoznatija kao majka supermodela Belle i Gigi Hadid, našla se na udaru javnosti nakon što je u intervjuu danom Vogueu njezina mlađa kći, Bella, otkrila da je operirala nos kao 14-godišnjakinja. Bella je tom prigodom rekla i da žali zbog toga što je napravila, a korisnici društvenih mreža smatraju da ju je na to natjerala majka.

'Niti jedan 14-godišnjak ne želi plastičnu operaciju samo eto tako, osim ako mu netko nije to toliko puta 'nabio na nos' da je postao nesiguran', napisao je jedan korisnik na Twitteru, a drugi je dodao: 'U što se kladite da je Yolanda bila glavna i ona zbog koje se Bella osjećala tako loše zbog svog nosa?', 'Sa 14 si premlad da bi operirao nos... Yolanda nikada nije trebala imati djecu!', 'Bella Hadid je operirala nos s 14??? Za Yolandu postoji posebno mjesto u paklu!'

Tjedan mode u Parizu

O Belli Hadid u ovoj haljini još će se dugo pričati: Lijepa manekenka prošetala je u jednoj od najizazovnijih kreacija

Pogledaj galeriju

Inače, Yolanda Hadid, koja je u svoje doba bila također jedan od supermodela, poznata je kao osoba koja je brutalno iskrena sa svojim kćerima kada je riječ o uspjehu u modnoj industriji. Ovo nije prvi put da se zbog načina svog odgoja našla na udaru javnosti.

Slično se dogodilo 2019., kada je jedan časopis objavio fotografije Belle i Gigi tijekom njihovog pojavljivanja u reality showu 'The Real Housewives', a u kojem je Yolanda sudjelovala. Yolandu su tada ismijali jer je svojim kćerima savjetovala da budu na dijeti, a Gigi je zabranjivala da igra odbojku, smatrajući da će zbog tog sporta postati 'ogromna'.