'NEVJEROJATAN BLAGOSLOV'

Nakon partijanja na jahti: Jeff Bezos i njegova Lauren pohvalili se druženjem s papom Franjom

15.08.2024 u 18:22

Bionic
Reading

Jeff Bezos i Lauren Sánchez, tijekom svog luksuznog putovanja Italijom, napravili su stanku kako bi se susreli s papom Franjom u Vatikanu. Sánchez je na Instagramu podijelila dojmove o ovom jedinstvenom iskustvu

'Bila nam je čast provesti vrijeme s Njegovom Svetošću u Vatikanu', napisala je Lauren Sánchez, ističući Papinu mudrost, toplinu i humor.

'Podsjetio nas je da ne shvaćamo život preozbiljno, jednostavan, ali snažan podsjetnik da zadržimo lakoću u našim srcima', dodala je bivša novinarka.

Razgovor s poglavarom Katoličke crkve je obuhvatio i teme bliske humanitarnoj zakladi milijardera Bezos Earth Fundu, poput hitne potrebe za klimatskom akcijom.

'Jeffu ​​i meni je bila čast provesti vrijeme s Njegovom Svetošću u njegovom domu u Vatikanu. Njegova mudrost, toplina i humor bili su duboko dirljivi', napisala je Lauren na Instagramu.

O razgovoru s Papom

'Također smo razgovarali o hitnoj potrebi za klimatskom akcijom, nečemu oko čega je on strastven, kao i svi mi u Bezos Earth Fundu. Njegovo vjerovanje u pronalaženje ljepote i smisla u svemu što radimo duboko je odjeknulo u meni'.

Čini se i da je bila posebno impresionirana Papinim poticanjem svećenika da čitaju poeziju i književnost: 'Sviđa mi se što on potiče svećenike da čitaju poeziju i književnost kako bi ostali povezani s ljudskim duhom.'

Zaključila je svoju objavu riječima: 'Zahvalna za ovaj nevjerojatan blagoslov i nježnu mudrost koju je podijelio s nama'.

Par je na audijenciji kod Pape bio odjeven u crno, a fotografije prikazuju njihovo rukovanje s Papom te razgovor na kauču.

  • +6
Jeff Bezos i prijatelji Izvor: Profimedia / Autor: CIAOPIX/COBRA TEAM/FREZZALAFATA / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Ljeto na Mediteranu u odabranom društvu

Ovo 'papinsko iskustvo' dio je njihovog raskošnog putovanja koje je uključivalo romantične trenutke u Rimu, boravak na Bezosovoj superjahti vrijednoj 485 milijuna dolara na Sardiniji s poznatim prijateljima poput Orlanda Blooma, Katy Perry i Leonarda DiCaprija, te avanture poput skakanja iz helikoptera.

Bezos (60) i Sánchez (54), zaručeni od svibnja 2023., nastavljaju uživati u ekstravagantnim putovanjima, uključujući nedavni bijeg u Grčku gdje su se družili s Kim Kardashian.

POKAZALA SVU RASKOŠ

Bujni dekolte Lauren Sanchez zasjenio i holivudske zvijezde

Pogledaj galeriju