RODILA PJEVAČICA GRIMES

Nakon petorice sinova, Elon Musk dobio još jedno dijete, a sretnu vijest potvrdio je putem svog Twitter profila

05.05.2020 u 10:01

Bionic
Reading

Iako o svom privatnom životu nerado priča, 48-godišnji Elon Musk ipak je potvrdio na svom Twitter profilu kako je njegova djevojka, britanska pjevačica Grimes rodila njihovo prvo zajedničko dijete. Musk je otkrio spol djeteta, kao i navodno ime, koje je poprilično neobično, a nitko nije siguran kako se točno čita

'Mama i beba osjećaju se dobro.' Napisao je to kratko i jasno u ponedjeljak navečer 48-godišnji tehnološki vizionar i glavni čovjek Tesle i SpaceX-a Elon Musk, otkrivši kako je njegova djevojka, 32-godišnja britanska pjevačica Grimes, rodila njihovo prvo zajedničko dijete. To je zapravo bio njegov odgovor na pitanje postavljeno od nepoznate osobe na Twitteru, je li beba stigla.

Musk je napisao i kako je stigao još jedan sin, a da su ga on i njegova partnerica nazvali - X Æ A-12 Musk. Je li to zaista ime koje su dali bebi, nije poznato, kao niti to kako se to ime točno izgovara.

Inače, da je trudna, Grimes je otkrila u siječnju ove godine, a da je otac njezina djeteta slavni Elon Musk, potvrdila je u ožujku u intervjuu kojeg je dala za Rolling Stone. Za Grimes je ovo prvo dijete, dok Elon Musk iz prijašnjeg braka s Justine Wilson ima petoricu sinova - blizance Griffina i Xaviera i trojke Damiana, Saxona i Kaija.