NJEZINA JE ZADNJA

Nakon velikog fijaska Adele se odlučila na drastičan potez - svom kreativnom timu podijelila je otkaze pa angažirala nove

21.04.2022 u 15:48

Bionic
Reading

Kako bi spasila ono što se spasiti da, britanska pjevačica Adele odlučila se riješiti starog kreativnog tima, kojeg smatra odgovornim za fijasko u Las Vegasu, i pružiti priliku drugima

Još se uvijek mnogi jasno sjećaju Adeline snimke iz siječnja ove godine kada je u suzama objavila da se njezini dugoočekivani nastupi u Las Vegasu, gdje je trebala imati svoj show u Caesars Palaceu, otkazuju. Sada Britanka namjerava ponovno sve pokrenuti, a želja joj je da 'Weekends With Adele' započnu već ovog ljeta, no u potpuno drugačijem izdanju.

Prema pisanju britanskog Telegrapha, 33-godišnja Adele podijelila je otkaze ekipi s kojom je radila godinama. Prva na 'odstrelu' bila je njezina dugogodišnja scenografkinja Esmeralda Es Devlin, i to nakon što su njih dvije, navodno, imale burnu svađu oko viđenja kako bi show trebao izgledati.

Umjesto nje angažirala je Kim Gavin, umjetničku direktoricu zaslužnu za koncerte Take Thata, Stufisha, a ona je i dio tima skorašnje turneje Rolling Stonesa.

  • +2
Adele Izvor: Profimedia / Autor: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

Dobro upućeni izvor tvrdi kako će njih dvije sada napraviti i razraditi priču koju Es nije željela napraviti, a plan je da nastupi krenu krajem srpnja ili početkom kolovoza. Ovoga puta navodno ništa ne bi trebalo stati na put slavnoj Adele da dogovorene koncerte i odradi.