NA ODMORU su

Naši nogometaši se pohvalili fotografijama s ljetovanja: Uživaju i pokazuju svoje lijepe žene

15.07.2020 u 19:04

Bionic
Reading

Najbolji hrvatski nogometaši većinom su na ljetovanju kojeg uglavnom provode u društvu partnerica i obitelji, a na svojim društvenim mrežama podijelili su komadić svoje idile

Napadač hrvatske nogometne reprezentacije i njemačkog Hoffenheima Andrej Kramarić od nogometnih terena odmara u društvu djevojke Mije Ćurković.

View this post on Instagram

😉

A post shared by Andrej Kramaric (@andrejkramaric) on

'Naše upoznavanje je jednostavna, ali duga priča. Ukratko, otprije su je poznavali svi moji prijatelji, i naši se roditelji poznaju. Jedino je ja nisam prije vidio jer sam bio izvan Hrvatske. Slučajno sam naletio na nju, pitao sam najboljeg prijatelja tko je ta cura, a on mi se počeo smijati i nije mu bilo jasno kako je ne poznajem', otkrio je nogometaš ranije. Njegova draga je zagrebačka studentica koja već duže vrijeme živi u Njemačkoj sa svojim voljenim.

U morskom ozračju guštaju Ivan Rakitić i njegova supruga Raquel Mauri. Poslavljeni veznjak prošlog mjeseca sa lijepom obilježio je sedmu godišnjicu braka. Par živi u Barceloni sa svojim kćerima Adarom i Altheom i često sa svojim fanovima dijele svoju sreću na društvenim mrežama.

Hrvatski veznjak Filip i njegova supruga Melanie Bradarić uživaju u Španjolskoj. Danas su pozirali sa sinčićem Lukom kojeg su dobili u svibnju 2017. godine.

'Moja me Melanie od prvog dana podržava, spremna je učiniti sve za mene, i to je važno. U trenutku kad se ne osjećam dobro, nisam uobičajeno veseo, ona mi priđe i pokuša me oraspoložiti, doznati što me muči. Najvažnije joj je da sam sretan. Drukčiji sam od nje, nisam toliko romantičan, ne iskazujem osjećaje poput nje. No osoba koja mi priraste srcu i koja je za mene spremna učiniti sve, od mene može očekivati samo isto i Melanie to dobro zna', izjavio je ranije za Story.