MALA MISS AMERIKE

Nataša Janjić dobrom forom na svoj račun nasmijala sve na Instagramu

08.09.2018 u 20:53

Bionic
Reading

Lijepa splitska glumica Nataša Janjić doslovno blista. U samo dva dana doznalo se da čeka prinovu te da je u sretnoj vezi sa 35-godišnjim ortopedom Nenadom Medančićem

Prije koji dan doznali smo da je Natašina nova ljubav je 35-godišnji ortoped iz Pazina Nenad Medančić. Ne samo to, lijepa glumica obznanila je i da čeka prinovu, a pogled na bilo koju recentnu objavu na društvenim mrežama otkriva da Nataša Janjić uživa u životu kao nikada.

  • +13
Nataša Janjić Izvor: Promo fotografije / Autor: Hrvatski Telekom

Ljubavni život splitske glumice u posljednjih deset godina je jako buran, a njezine veze počinju i završavaju pred očima javnosti. Krajem prošle godine okončala je vezu s Dubrovčaninom Perom Mrnarevićem, a prije toga bila je u vezi s produkt dizajnerom Samirom Šećerkadićem. Veza je potrajala godinu dana. Glumica je očito 'slaba' na liječnike budući da je svojedobno bila u vezi i s ginekologom Markom Kisićem nakon razvoda od Joška Lokasa.

U jednoj od nedavnih objava na Instagramu Nataša Janjić našalila se na vlastiti račun te je za tu priliku iskoristila scenu iz filma Mala Miss Amerike.

‘Da, još uvijek izgledam fantastično’, našalila se Janjić aludirajući da će uskoro postati nešto većeg konfekcijskog broja od onog na koji je navikla.