šarmantni doktor

Nekad je žario i palio u 'Uvodu u anatomiju', pogledajte koliko se do danas promijenio

05.06.2024 u 05:52

Bionic
Reading

Najdugovječnija medicinska drama osvojila nje cijeli svijet zbog likova koji nisu bili prikazani kao superheroji niti osobe koje ne griješe. Jedan od mnogima omiljenih likova, onu liječnika Marka Sloana, tumačio je američki glumac i miljenik žena, Eric Dane

Jedan od najseksepilnijih muškaraca holivudskog svijeta ne pojavljuje se često u javnosti. Nedavno je snimljen na premijeri novog nastavka 'Zločestih dečkiju', kad stigao je u društvu svojih kćeri Billie i Georgije a kad je obožavateljice iznenadio njegov izgled. Fura izbrijanu glavu i bradicu.

Inače, Eric Dane je kćeri dobio u braku s glumicom Rebeccom Gayheart (publika je pamti iz filmova 'Paklena škvadra' i 'Vrisak 2'). Bili su skupa od 2004. do 2018. bio u braku no 'nepomirljive razlike' dovele su do razlaza među supružnicima.

Retro tenisice koje ćemo viđati posvuda Izvor: Profimedia / Autor: tportal.hr

Godine 2017. se otkrilo da pati od depresije. Glumac je imao ozbiljnih zdravstvenih poteškoća te je zbog toga morao prekinuti snimanje serije 'The Last Ship' u kojoj je domio ulogu kapetana ratnog broda Toma Chandlera.

Godinama prije toga se borio s tom bolešću, a prije 13 godina se prvi put prijavio na rehabilitaciju zbog ovisnosti o lijekovima protiv bolova.

  • +2
Eric Dane Izvor: EPA / Autor: PAUL BUCK