Meghan Markle

Nesporazum ili...? Otac Meghan Markle nije pozvan na kraljevsko vjenčanje

21.04.2018 u 16:18

Bionic
Reading

Odbrojavanje je počelo. Do kraljevskog vjenčanja godine ostalo je manje od mjesec dana, a kako se približava 19. svibnja, kada će u kapelici St. George, u Windsoru, princ Harry i Meghan Markle izmijeniti vjenčane zavjete. Ipak, oči javnosti i dalje su usredotočene na popis uzvanika, odnosno onih nepozvanih, među kojima je najveći broj članova obitelji buduće supruge princa Harryja

Navodno je posljednja osoba nepozvana osoba, za što se doznalo slučajno, Thomas Markle, sam otac mladenke, što je sve iznenadilo. U intervjuu za Good Housekeeping, kraljevski biograf Andrew Morton, autor knjiga 'Diana: Her True Story' i 'Meghan: A Hollywood Princess', otkrio kako otac Meghan Markle uopće nije pozvan na kraljevsko vjenčanje.

  • +17
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Razgovarao sam, tijekom vikenda, sa članovima obitelji Markle, koji su mi potvrdili kako niti jedan član njihove obitelji nije pozvan', otkrio je Morton.

Ta vijest šokirala je sve, osobito nakon što se pisalo kako Thomas Markle planira svoju kćer otpratiti do oltara na njezin veliki dan.

'U ovom trenutku, on čini se u rukama nema pozivnicu, a, koliko ja znam i koliko sam upućen, nema niti rezerviranu avionsku kartu kao ni smještaj. Sve je izglednije kako će Meghan do oltara otpratiti njezina majka Doria Radlan.'