LJETNI PREDAH

Nesvakidašnji prizor: Danska princeza Mary razodjenula se u kupaći kostim

25.07.2019 u 22:38

Bionic
Reading

Srpanj i kolovoz za mnoge su pripadnike kraljevske obitelji vrijeme odmora, a drugačije nije ni kod danske princeze Mary koju su fotografi ulovili na plaži s djecom i suprugom

Vidjeti dansku pripadnicu plave krvi u kupaćem kostimu na plaži nije baš česta slika, pa su najnovije fotografije s njezina odmora u Skagenu, hit mjestu bogatih i slavnih Skandinavaca oduševile svijet.

Zgodna 47-godišnja danska princeza uživala je sa suprugom princom Frederikom i njihovo četvero zajedničke djece na skrivenoj plaži.

  • +3
Princeza Mary na odmoru Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Dječica, 13-godišnji prince Christian, godinu dana mlađa princeza Josephine te osmogodišnji blizanci princeza Isabella i princ Vincent uživali su u morskim radostima sa svojim roditeljima.

Oduška si je dala i lijepa princeza Mary koja je na sebe navukla kupaći kostim u gornjem dijelu nalik ronilačkom odijelu, koji će zadržati njezin porculanski ten.

Kraljevskoj obitelji na plaži i odmoru pridružili su se prijatelji te pas. Prije nego krene nova radna jesen u monarhiji, princ i princeza pune baterije u omiljenom ljetovalištu uz drage ljude.

  • +18
Princeza Mary Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia