o njoj se priča

Netflixova nova serija inspirirana stvarnim životom ima gotovo savršenu ocjenu kritičara

28.09.2024 u 12:40

Bionic
Reading

Ljubitelji romantičnih komedija došli su na svoje jer se ovih dana na Netflixu pojavila serija 'Nobody Wants This' inspirirana stvarnim događajima iz života kreatorice Erin Foster. U vrijeme kada su takve serije rijetkost, budi nostalgiju kakvu su mnogi osjećali dok su gledali i guštali u naslovima iz 90-ih i ranih 2000-tih. Reakcije gledatelja i kritičara su izvanredne

Netflix je u zadnje vrijeme bio u velikom porastu sa svojom ponudom filmova, a sada imaju i izvrsnu novu seriju (premijerno prikazanu 26. rujna) koja skupljajući impresivne ocjene kritičara.

Serija je 'Nobody Wants This' dobila je preko 95% pozitivnih ocjena kritičara na Rotten Tomatoes i također solidnih 84% ocjene publike, donosi Forbes. Gledatelji otvoreno dijele svoja iskustva i oduševljenje serijom na društvenim mrežama. žanru koji je dugo bio zanemaren,

Ove muškarce je ljubila Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević, Profimedia

Zvjezdana glumačka postava

Serija od deset epizoda od 30 minuta ima zvjezdanu glumačku postavu koju predvode Kristen Bell u ulozi Joanne, a Nou, igra Adam Brody, glumac najpoznatiji po ulozi Setha Cohena u seriji 'O.C'. Joanninu sestru glumi Justine Lupe koju mnogi pamte po ulozi Wille Ferreyre iz serije 'Nasljeđe', a Noinog brata tumači Timothy Simons, najpoznatiji po ulozi Jonaha Ryana u serijalu 'Potpredsjednica'. Priča prati Joanne, agnostičku voditeljicu podcasta o seksu i vezama, čiji se život zakomplicira kada u njega uđe Noah, nekonvencionalni rabin. Njihova veza postaje temelj za humoristične i emotivne trenutake.

Adam Brody i Kristen Bell u 'Nobody Wants This' Izvor: Profimedia / Autor: Jamie McCarthy / Getty images / Profimedia

Erin Foster (koja je seriju napisala i producirala uz sestru Saru Foster) otkrila je da ju je za priču inspirirao vlastiti život. Serija je debitirala na 2. mjestu Netflixove Top 10 liste, pa 'puše za vratom' 1. mjestu na kojem se nalazi serija 'Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story'. To nije za čuđenje s obzirom na prethodni 'ubojiti' uzlet antologijske serije, odnosno prve sezone 'Dahmer'. Bila je to treća najgledanija serija na Netflixu ikad pa je moguće da i novi nastavak bude neko vrijeme na vrhu.

Nobody Wants This | Official Trailer | Netflix Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube