polo utakmica 2019.

Ni tad se nisu podnosile: Jesu li sva druženja Kate i Meghan bila mazanje očiju?

07.07.2023 u 13:04

Bionic
Reading

Nije tajna da su Kate Middleton i Meghan Markle u izuzetno lošim odnosima, a svoje neslaganje skrivale su dugo. Kate Middleton u četvrtak je bodrila princa Williama na dobrotvornoj polo utakmici, a njezino raspoloženje nemjerljivo je s onim koje je pokazala 2019. na utakmici s Meghan

Kate Middleton još je jednom pokazala da je velika podrška suprugu Williamu, a njezino navijačko raspoloženje na dobrotvornoj polo utakmici ove srijede još jedanput je otkrilo njezinu srdačnu i veselu stranu. Nakon završetka utakmice Kate je zagrlila i poljubila Williama, a njihovo dobro raspoloženje bilo je nemoguće ne uočiti. Takvo veselje u potpunom je kontrastu s onim što je Kate pokazala 2019. kada je trebala odglumiti dobre obiteljske odnose s Meghan.

U to vrijeme krenula su govorkanja da su odnosi između dviju supruga, a Meghan i Kate na utakmici nisu pokazale prijateljsko raspoloženje. Taj izlazak dviju šogorica danas kraljevski stručnjaci čitaju kao pokušaj da se izglade odnosi nakon mjeseci neslaganja između dva para.

To je bio prvi put da su Sussexovi i tadašnji Cambridgeovi viđeni zajedno kao obitelji od Archiejeva rođenja, a dvije dame tada su jedva izmijenile pokoju riječ. Obje su se 'izvukle' na kartu djece te su dan provele svaka zaokupljena svojom obitelji, što ih je spasilo usiljenog razgovora.

Na fotografijama s događaja Meghan je, stojeći podalje od Kate i njezine obitelji, ljuljala svog novorođenog sina, a Kate se igrala s jednogodišnjim Louisom te provela neko vrijeme u krugu svoje troje djece kraj automobila gdje su se nalazile grickalice.

  • +6
Kate Middleton i Meghan Markle, 2019. Izvor: Profimedia / Autor: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Nedugo nakon toga Meghan i Harry odlučili su da će svoju sreću potražiti u Americi, daleko od kraljevske obitelji koja nije pružila Meghan dobrodošlicu kakvu je očekivala.

  • +9
Princ Harry i Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: @KarlLarsenPhotography / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia