NAGAĐANJA O VEZI

Nina Badrić progovorila o ljubavi: 'Brak mi se ne može dogoditi slučajno'

27.06.2018 u 14:03

Bionic
Reading

Nedavno je u javnost procurilo kako 45-godišnja pjevačica ponovo ljubi. Od razvoda s Bernardom Krasnićem, Ninu Badrić često su povezivali s mlađim muškarcima poput Gorana Bogdana i Janka Popovića Volarića, no ona je oštro demantirala te veze. Sada je, čini se, stvar vrlo ozbiljna

Kao javnoj osobi, teško je izbjeći razna šuškanja i nagađanja o njenom privatnom životu, uključujući i to s kim je u vezi. No na pitanja o ljubavi bila je poprilično suzdržana. 'Sretna sam. I to je sve što ću reći', izjavila je Nina Badrić za Story.

Iako je ranije izjavila da joj ne treba nečije prezime da je 'popravi', danas se toga više ne sjeća. 'Kad sam ja to rekla? Time sam valjda mislila na ženu koja je sama sebe stvorila i ostvarila i koja točno zna što želi od života. Sebe smatram takvom ženomi to je značilo da želim nekoga tko je meni sličan. Nekoga tko je također svoj i čvrsto stoji na svojim nogama', rekla je pjevačica koja je već godinu dana u vezi s poduzetnikom Tinom Bralo.

Na pitanje je li dijamantni prsten na njeznoj ruci i zaručnički prsten nije htjela ni potvrditi ni demantirati: 'Mislim da je ta informacija potpuno nevažna. Važno je da ja znam.'

Bilo je razgovora i o braku. 'Brak mi se nikako ne može dogoditi slučajno. To je odluka. Ljubav, poštovanje, povjerenje, razumijevanje i sličnost karaktera svakako obećavaju sretne dane i godine', navela je.

#helloumonday🙂🙋

A post shared by Nina Badric (@badrich) on

U životu nam je dovoljan jedan pravi susret koji mijenja sve, ističe Nina. 'Treba biti strpljiv i pričekati svoju priču. I imamo pravo željeti najbolje za sebe. Uvijek sam govorila da bih radije bila sama nego sama u dvoje. Osoba koja ne zna biti sama ne može ni kvalitetno funkcionirati u odnosu. Ljubav je davanje. Naše je ipak samo ono što damo drugima', izjavila je pjevačica.

  • +24
Nina Badrić Izvor: Cropix / Autor: Cropix