PARTY U LAUBI

Nina Badrić zasjala poput holivudske dive na dodjeli nagrada

16.05.2018 u 09:57

Bionic
Reading

Na ovogodišnjem partyju Story Hall of Fame i 16. rođendanu magazina Story upriličenom u zagrebačkom klubu Lauba nije nedostajalo poznatih lica, a slavne su se uzvanice itekako skockale za pojavljivanje na crvenom tepihu

Jedna od naših najpopularnijih pjevačica Nina Badrić zablistala je na crvenom tepihu u zanimljivoj haljini s potpisom Ivana Alduka, asimetičnog kroja otkrivši golo rame.

  • +79
Story Hall of Fame party Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

Seksi stajling naglasila je ženstvenom frizurom i nenametljivim make upom te crvenim lakom.

'Nina je sinoć primila posebnu i najvažniju nagradu, stoga je i haljina trebala biti takva, a usuglasili smo se odmah na prvoj probi. Raskošna tamnoplava toaleta sirena kroja posuta sitnim perlicama s voluminoznim detaljem volana na jednom ramenu bila je sjajan odabir. Mislim da se je Nina u njoj izvrsno osjećala i izgledala', prokomentirao je za tportal Ivan Alduk.

Zgodna brineta koja nije skidala osmijeh lica slavila je u kategoriji Regionalne zvijezde.

'Ovo je za mene veliki kompliment. Ne biti na naslovnici, a imati to neko poštovanje i ljubav je jako velika stvar. Ovo je nagrada za čitavu regiju tako da je istinita i vjerodostojna, zbog čega mi puno znači', rekla je Nina, piše Story.

Osim Nine, crvenim tepihom Laube prodefilirale su mnoge poznate osobe među kojima i Maja Šuput, Antonija Blaće, Indira Levak, Nives Ivanković, Snježana Mehun, Ecija Ivušić, Tatjana Jurić, Jelena Rozga, Ivana Paradžiković, Sanja Vejnović, Zsa Zsa, Lana Jurčević i dr...

Svečanu ceremoniju dodjele nagrada Story Hall of Fame u 20 kategorija vodili su Iva Šulentić i Ivan Vukušić, a zabava je u Laubi potrajala do kasno u noć.

Osim Nine Badrić, sinoć su nagrađeni i serija 'Počivali u miru', Juraj Zigman, Zoran Vakula, Ivana Paradžiković, Sanja Vejnović, Dragan Despot, Tara Rosandić, Severina, Natali Dizdar, Marko Tolja, Zsa Zsa &Vanna i dr.