korona 'LOOK'

Nina Badrić u izlasku s najtraženijim modnim dodatkom, fanovi joj poručili: 'I pod maskom privlačna'

21.04.2020 u 09:41

Bionic
Reading

Pjevačica vrijeme u karanteni uglavnom je do sada kratila kopajući po arhivi, te je pratiteljima na društvenim mrežama pokazivala svoje najizazovnije fotografije, prisjetila se i nekih svojih ranijih nastupa, nostalgično se osvrtala na dane provedene na Hvaru, a sada je pozirala u skladu s trenutnom situacijom

Nina Badrić je sunčan dan iskoristila za izlazak, ali naravno sa zaštitnom maskom na licu. 'Jedan sasvim običan dan', kratko je komentirala. Zbog ogromnih sunčanih naočala mnogi bi je teško prepoznali na prvi pogled. Za tu je prigodu odjenula crnu basic majicu i tajice, tenisice u istoj boji, a stajling je upotpunila kaputićem zanimljivog printa i crvenom torbicom.

Naravno, njezinim obožavateljima se pjevačica sviđa u svim varijantama pa i ovome te su je većinom zasuli pozitivnim komentarima na račun izgleda, odjeće ali i maske. 'Super ti je maska', 'Anđel sa maskom', 'I pod maskom privlačna', samo su neki od poruka koje je dobila.

Nedavno je Nina objavila fotografiju kojom je obožavatelje podsjetila kako je izgledala u mlađim danima. Tada je brojne fanove podsjetila na pjevačicu Jennifer Lopez.

'Živim borbu zadnjih deset godina. Sama sa sobom se borim. Nekad sam mogla postići željene rezultate za mjesec dana, ali to više ne postoji. Ti se možeš izgladniti i biti kost i koža, ali to je za mene neprirodan izgled, jer ja nikada nisam bila prirodna mršavica kao Jelena Rozga, kojoj je to prirodna stvar. Ja moram poduzeti velike napore da bih dovela sebe u gabarite koji mi nisu zabrinjavajući. Svi smo različiti i svakome kilogrami drugačije stoje. Ja sebe volim vidjeti s malo kilograma više', izjavila je ranije za tportal.

Pravilno pranje ruku