lijepa silvija

Ništa bez nje: Glamurozna supruga Marcela Brozovića njegova je najveća podrška

14.08.2024 u 16:36

Bionic
Reading

Hrvatski veznjak Marcelo Brozović danas je putem društvenim mreža objavio vijest o umirovljenju iz reprezentacije

U dugačkom i emotivnom pojašnjenju svoje odluke, koja će rastužiti brojne navijače navikle na njegovu srčanost u hrvatskom dresu, Marcelo Brozović istaknuo je svoju obitelj i navijače.

'Velika hvala ide mojim najbližima jer su mi uvijek potpora. Sretan sam što sam i s njima mogao dijeliti te najveće trenutke, kao i s navijačima', napisao je igrač saudijskog Al Nassra u opisu objave ispod fotografije sa svoje dvoje djece.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević

Marcelo Brozović i ranije je isticao podršku supruge Silvije (rođ. Lihtar), koju je upoznao prije 12 godina u rodnoj Velikoj Gorici. Ona je tada bila studentica i živjela u obližnjem Kobiliću.

'Lijepo nam je. Privukla me izgledom. Stvarno je pametna. Studirala je biologiju na PMF-u', rekao je ranije o njoj Marcelo.

Ljubav je bila na kušnji kada je 2012. napustio Zagreb te dres Dinama zamijenio onim milanskog Intera. No, ljubav na daljinu je preživjela te mu se Silvija pridružila čim je diplomirala.

  • +18
Vjenčanje Silvije i Marcela Brozovića 2016. godine Izvor: Ostale fotografije / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL, canva

Par se oženio u tajnosti te u prisustvu samo onih najbližih na Badnjak 2016. godine. U proljeće iduće godine na svijet je došla njihova kći Aurora, koja je u listopadu 2019. dobila mlađeg brata Rafaela.

Silvija se kroz godine dokazala kao najvjernija navijačica i ogromna podrška svom suprugu, kojeg je vjerno pratila na gotovo svim utakmicama. U međuvremenu se i sama proslavila, skupivši tisuće pratitelja na društvenim mrežama, na kojima redovito objavljuje detalje iz zajedničkog života.

O njoj je pisao i The Sun. Popularni britanski list izdvojio ju je kao jednu od najljepših WAGsica na Svjetskom prvenstvu u Kataru 2022. godine, uz laskav opis:

'29-godišnja Silvija glamurozna je supruga Marcela Brozovića, zvijezde Inter Milana.'