POČELE PRIPREME

Ništa se ne prepušta slučaju: Palača je već počela raditi na planu ukoliko se na krunidbi Harry i Meghan uistinu i pojave

10.03.2023 u 12:15

Bionic
Reading

Zaposlenici u Buckinghamskoj palači uvjereni su kako princ Harry i Meghan Markle stižu na krunidbu kralja Charlesa III, zbog čega su već počeli raditi plan sjedenja kako bi izbjegli sve moguće komplikacije

Prema pisanju britanskih medija, Buckinghamska palača užurbano se priprema za krunidbu kralja Charlesa III. Do same krunidbe ostalo je uistinu malo, tek dva mjeseca, a kako bi sve bilo savršeno za događaj kakav nismo imali prilike vidjeti posljednjih 70 godina, ne čudi da su odavno 'već svi na iglama'.

A nakon što je potvrđeno da je kralj Charles III ipak odlučio pružiti ruku pomirenja i unatoč svim trzavicama na svoju krunidbu pozvati i svog mlađeg sina, princa Harryja, i snahu Meghan Markle, zaposlenici Buckinghamske palače imaju pune ruke posla.

Logistika već čupa kosu zbog ovog povijesnog događaja, a sada u sve moraju uklopiti i vojvodu i vojvotkinju od Sussexa. Naime, iako Harry i Meghan nisu još službeno potvrdili svoj dolazak, oni moraju biti spremni za sve scenarije. A ono što im stvara najveći problem, događaji su koji prethode krunidbi, ali i koji će se odvijati nakon ceremonije u Westminsterskoj opatiji.

  • +20
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Zašto je to najveći problem ne treba puno mozgati, jer Harryja i Meghan treba posjesti za stol kako ne bi došlo do sukoba ili netrpeljivosti s uzvanicima koji će sjediti pored njih. Uz to potrebno je pobrinuti se i za njihovo osiguranje, ali i dogovoriti što će i za koju priliku odjenuti.

Nema sumnje da će njihov dolazak, ukoliko se uistinu ukažu u Londonu, izazvati pravu ludnicu među članovima kraljevske obitelji, obožavateljima, ali i tamošnjim medijima, koji će s posebnim povećalom promatrati svaki njihov pokret.