POSTAVLJA SE PITANJE

Nitko ne zna: Gdje je nestala Melania Trump?

09.08.2017 u 06:51

Bionic
Reading

Posljednji izvještaj Googlea pokazao je da je u prvom vikendu kolovoza za čak 400 posto porastao broj upita na temu gdje je Prva dama Amerike. Posljednje fotografije Melanije Trump datiraju od datuma 25. srpnja, stoga sve zanima što se ponovno događa u Bijeloj kući i postoje li neke nove trzavice između predsjedničkog para

Jednostavno pitanje 'Gdje je nestala Melania Trump', proteklog se vikenda postavljalo na Googleu čak 400 posto više nego inače, kao i gdje su Melania i Barron Trump.

Posljednje fotografije Prve dame Amerike objavljene su 25. srpnja, kada su se ona i suprug, američki predsjednik Donald Trump, vratili u Bijelu kuću iz Ohija, dok Barrona nitko nije u javnosti vidio od 30. lipnja.

Za razliku od njih, Donald Trump je sveprisutan, a na Instagramu se pojavila i snimka na kojoj je, vozeći se na vozilu koje se koristi na golf terenima, predsjednik doslovce upao na neko vjenčanje.

  • +247
Melania Trump - svi stajlinzi prve dame Izvor: Profimedia / Autor: NN

Prema nekim nagađanjima, Melania i sin Barron nalaze se u Bedminsteru, u Trump National Golf Club, gdje je i nastala snimka Trumpova pozdravljanja pridošlih gostiju na vjenčanje, a zašto se skrivaju od svih, nitko ne zna objasniti.