36 GODINA skupa

Njihov brak ruši sve predrasude: Kyra Sedgwick i Kevin Bacon u rijetkom izlasku s djecom

25.06.2024 u 16:46

  • +3

Kyra Sedgwick i Kevin Bacon

Izvor: Profimedia / Autor: MATT BARON/BEI / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / JOHN SALANGSANG / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Premijeru filma 'MaXXXine' u Los Angelesu, jedan od najskladnijih, ali i najdugovječnijih parova u Hollywoodu, učinio je obiteljskim izlaskom

Slavni par prošetao je tepihom na zvjezdanoj premijeri, održanoj u kineskom kazalištu TCL početkom tjedna gdje im se pridružilo njihovo dvoje djece -- Travis Bacon (35) i Sosie Bacon (32).

U čast radnji filma koja se odvija 80-ih godina, Kevin Bacon (65) i njegova obitelj na premijeri su se pojavili u prikladnim retro izdanjima.

Poznati glumac tako je osvanuo u odijelu boje breskve, sa smeđim sunčanim naočalama avijatorskog stila, koje su dodatno podebljale retro vibru.

Njegova dugogodišnja supruga, 58- godišnja glumica Kyra Sedgwick, tom je prigodom ukrala pozornost u minijaturnoj haljini od smeđeg vinila, s naglašenim ramenima u duhu 80-ih.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

U skladu sa slavnom mamom, Travis Bacon također je dominirao u tamno obojanim komadima. Sosie je, s druge strane, odjenula preveliki džemper (s likom Tima Curryja, dr. Frank-N-Furtera, iz filmskog mjuzikla 'The Rocky Horror Picture Show') uz kaubojske čizme prekrivene zvijezdama.

Bacon i Sedgwick, koji su u skladnom braku od 1988. godine, izgledali su oduševljeni što dijele svjetla reflektora rame uz rame sa svojom djecom na premijeri novog filma producentske kuće A24.

Kevin Bacon rekao je da je Sedgwick prvi put ugledao 1987. na snimanju filma 'Lemon Sky' te da je to bila ljubav na prvi pogled, a nakon kraćeg vremena i glumici je postalo jasno da je Bacon onaj pravi. U to je vrijeme Kevin Bacon već bio ime u Hollywoodu ostvarivši se ulogom u filmu 'Footloose' koji ove godine slavi okrugli, 40. rođendan.

Godine 1988. par se vjenčao, a već sljedeće godine postali su roditelji sina Travisa. Tri godine nakon Travis je postao veliki brat sestrici Sosie, no i uz djecu par je nastavio graditi uspješnu karijeru u Hollywoodu.

sve osim nogometa

Učitavanje...