ALICIA VS. ANGELINA

Nova Lara Croft: 'Moje grudi nisu tako čvrste i špičaste'

16.02.2018 u 15:30

Bionic
Reading

Novi, treći nastavak akcijskog filma 'Tomb Raider' koji sredinom ožujka dolazi i u naša kina poseban je zbog nove glavne glumice, Šveđanke Alicije Vikander koja je sada iskreno priznala kako je imala veliki pritisak zbog svoje prethodnice Angeline Jolie

Novi nastavak uspješne franšize 'Tomb Raider' radnjom će pratiti prethodna dva filma u kojima je glavnu ulogu glumila Angelina Jolie. Popularnu Laru Croft ovaj put odglumila je švedska glumica Alicia Vikander.

  • +6
Alicia Vikander Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Zbog preuzimanja uloge od velike Angeline bila je kako kaže, vrlo zabrinuta na početku.

Autor: Youtube

'Moje grudi nisu tako čvrste i špičaste i ne stoje kao kod prve Lare', našalila se lijepa oskarovka i dodala: 'No, imala sam jasnu viziju kako želim odigrati ovaj lik. Kao dijete bila sam velik fan igrice i bez obzira na to što sam bila jako uplašena zbog toga kako ću je odglumiti, naučila sam sve poteze i pokrete', rekla je prilikom svog posljednjeg razgovora s medijima 29-godišnja brineta.

  • +10
Alicia Vikander postala Lara Croft Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Prisjetila se tada i kako je tekla priprema za ovu fizički vrlo zahtjevnu ulogu.

'Trebalo mi je oko četiri mjeseca da dođem u formu, pogotovo jer nikada prije nisam ništa teško dizala. Kao djevojčica pohađala sam balet, zato mi je trener rekao da sam dosta nerazvijena. Ipak uspjela sam dobiti mišiće. Onda sam se bojala da će mi oni ostati zauvijek, ali nakon tri tjedna bez treninga sve je to splasnulo', rekla je lijepa Alicia.

Autor: Youtube