BILA JE SEKS SIMBOL

Nove fotografije Kathleen Turner rastužile njezine obožavatelje

25.09.2024 u 08:49

Bionic
Reading

Slavu je stekla ulogom u erotskom trileru 'Body Heat', a potom je odlučila odbiti sve uloge 'fatalnih žena' i snimati većinom visokobudžetne avanturističke komedije poput 'Lov na zeleni dijamant' i 'Dragulj s Nila'. Kathleen Turner nekada je bila seks simbol, a danas je gotovo neprepoznatljiva

Nekada je bila seks simbol i za njom su uzdisali milijuni muškaraca diljem svijeta, osobito nakon uloge u erotskom trileru 'Body Heat'. No, 70-godišnja ikona Hollywooda, Kathleen Turner, danas izgleda neprepoznatljivo, a najnovije paparazzo fotografije, nastale tijekom njezinog rijetkog pojavljivanja u javnosti, rastužile su sve.

Na njima se vidi kako glumica ne može ni iz automobila izaći bez pomoći štapa, a nakon toga snimljena je i kako se naslanja na invalidska kolica, no nije poznato jesu li to njezina ili ne.

Brad Pitt kroz godine Izvor: Društvene mreže / Autor: Profimedia/montaža Neven Bučević

Velika zvijezda 80-ih i 90-ih posljednji je put viđena u travnju ove godine i to na jednoj premijeri, a tada je i po prvi puta snimljena sa štapom u ruci, koji joj pomaže u kretanju.

Uloge 'fatalnih žena'

Zašto točno koristi pomoć štapa, odnosno sa kakvim se zdravstvenim problemima suočava za sada nije poznato.

  • +2
Kathleen Turner Izvor: Profimedia / Autor: BrosNYC / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Podsjetimo, Kathleen Turner je zbog svog izgleda ponajviše dobijala uloge 'fatalnih žena', a kada joj je to dosadilo, krenula ih je redom odbijati i prihvaćati uloge u različitim žanrovima. Zbog dubokog glasa, ali upravo i izgleda, mnogi su je uspoređivali s Lauren Bacall, a zanimljivo je kako je, zahvaljujući gimnastici kojom se bavila kao dijete, većinu zahtjevnih scena snimala sama, bez pomoći kaskadera.