NISU USPJELI

Novi prekid na domaćoj estradi: Ljubavi Nike Turković i Matije Cveka došao je kraj

07.07.2022 u 13:26

Bionic
Reading

Kako su za tportal potvrdili iz menadžmenta Matije Cveka, dugogodišnjoj vezi ovog para glazbenika došao je kraj, a što je uzrokovalo prekid, nije poznato

Posljednju zajedničku fotografiju Nika Turković na svom je Instagram profilu objavila još krajem ožujka, nakon dodjele Porina, a sve od tada stavlja isključivo svoje fotografije. Nakon što su krenula šuškanja da je dugogodišnjoj vezi nje i Matije Cveka došao kraj, kontaktirali smo njegov menadžment.

Ekskluzivno za tportal potvrđeno je da su šuškanja istinita i da je par prekinuo svoju višegodišnju vezu, no u detalje nije se ulazilo, ne želeći komentirati privatni život Matije Cveka.

Inače, njihova ljubavna priča rodila se tijekom HRT-ovog showa 'A strana', nekoliko godina nakon što se Nika Turković vratila iz Londona gdje je studirala. Na showu su rođena brojna prijateljstva, kao i ljubavi, među kojima i njihova, no svoju su vezu isprva krili od javnosti, ne želeći da mediji pišu o njihovoj vezi, već o glazbi koju izvode.

  • +3
Matija Cvek i Nika Turković Izvor: Pixsell / Autor: Goran Kovacic/PIXSELL

Zajedno su bili više od četiri godine i tijekom tog perioda bili su jedno drugome najveća podrška, no, očito je da nisu uspjeli.