ZABAVA ZA SVE GENERACIJE

Novi streaming servis SkyShowtime napokon je dostupan u Hrvatskoj, a donosi vrhunski sadržaj po izvrsnoj cijeni

14.12.2022 u 08:58

Bionic
Reading

U Hrvatskoj od danas možemo uživati uz još više zabave pred ekranima uz novi streaming servis SkyShowtime koji donosi vrhunski sadržaj po izvrsnoj cijeni

Lokalna će publika od samog pokretanja imati pristup raznolikoj ponudi serija i filmova, među kojima su: 1883, 1923, Obiteljski prijatelj, Hitna pomoć, Američki žigolo, Blok 181, Halo, Zakon i red 21. sezona, Neka uđe onaj pravi, Gradonačelnik Kingstowna, Ti si taj, Na putu do zvijezda: Bumper u Berlinu, Pjevajte s nama 2, Zvjezdane staze: Novi svjetovi, Nabrijani: Borba za Uber, Poziv, Indeks straha, Prva dama, Ponoćno sunce, Kukavice iz Midwicha, Sjevernjak, Ponuda, Ponuda, Kralj Tulse, Vampirska akademija i Yellowstone.

Velike hit serije koje će se u dolazećim mjesecima početi prikazivati na SkyShowtimeu uključuju i neke nestrpljivo iščekivane naslove kao što su Smiješna žena, Ripley, Zečja rupa, Tri žene i Grad zla.

Pored toga, SkyShowtime dom je novih kinohitova iz studija Universal Pictures i Paramount Pictures koji će postati dostupni nakon prikazivanja u kinima i izdanjima za kućna kina. Među novim filmovima koji dolaze na SkyShowtime jesu: Top Gun: Maverick, Jurski svijet: Carstvo, Malci: Kako je Gru postao Gru, Loši momci i Crni telefon. Ostali kinohitovi koji će biti dostupni na usluzi uključuju Iskupljenje, Downton Abbey: Novo doba i Belfast.

Izvor: Društvene mreže

Vrhunska streaming usluga SkyShowtime slavi današnje pokretanje u Hrvatskoj uz ponudu 'Doživotno u pola cijene' za sve nove korisnike.  Samo u ograničenom trajanju, novi korisnici koji se prijave putem stranice skyshowtime.com ostvarit će pravo na 50 posto popusta na standardnu mjesečnu cijenu – doživotno.

U Hrvatskoj to znači da će korisnici koji iskoriste ovu ponudu plaćati samo 2,99 eura mjesečno umjesto 5,99 eura za vrhunske sadržaje, uključujući premijere hollywoodskih filmova i sjajnih novih serija iz najvećih svjetskih studija čiji je streaming dostupan na jednom mjestu.

'Belfast', foršpan Izvor: Društvene mreže / Autor: YouTube

Glavni direktor SkyShowtimea Monty Sarhan kaže: 'SkyShowtime donosi vrhunski sadržaj po izvrsnoj cijeni omogućujući našim korisnicima zabavu uz najpovoljniju cijenu. Kao nova sjajna streaming usluga u Europi, sa zadovoljstvom svojim korisnicima u Hrvatskoj pružamo još veću pogodnost ponudom ograničenog trajanja prilikom pokretanja uz doživotnu pretplatu u pola cijene'.

SkyShowtime donosi nove vrhunske igrane serije, dječje i obiteljske sadržaje te odabir legendarnih naslova iz zbirke i kompleta filmova studija Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios i Peacock.