NESVAKIDAŠNJI PRIZOR

Obitelj im je najvažnija: Kevin Costner i Patrick Dempsey na premijeru doveli zgodne supruge i djecu

02.08.2019 u 20:52

Bionic
Reading

Ne događa se često da glumački zavodnici poput Kevina Costnera I Patricka Dempseya na crveni tepih dođu u punom sastavu svoje obitelji. Ovoga puta dva su holivudska velikana sve iznenadila svojom odlukom da na premijeru dođu u društvu zgodnih supruga i troje djece

Patrick Dempsey, zavodnik iz serije ‘Uvod u anatomiju’ na premijeri filma ‘The Art Of Racing In The Rain’ pojavio se u neuobičajenom sastavu. Spremno i ponosno na crvenom je tepihu pozirao uz zgodnu suprugu Jillian koja se za ovu prigodu posebno dotjerala.

Slavnim supružnicima koje ne viđamo često zajedno u javnosti pridružilo se i njihovo troje zajedničke djece. Najstarija 17-godišnja kći Tallula, te 12-godišnji blizanci Darby i Sullivan nisu skrivali sreću što se nalaze uz poznatog oca pred mnoštvom kamera i fotoobjektiva.

Patrick Dempsey s obitelji Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Slavni supružnici nedavno su proslavili 20. godišnjicu braka, žive povučeno i ne izlažu svoju intimu u medijima. Zgodna i vitka plavuša Jillian inače je vizažistica slavnih i poznatih.

Istovremeno na drugom kraju crvenog tepiha na istoj se premijeri pojavio glumac Kevin Costner također u društvu obitelji. 64-godišnji glumac u filmu je uživao s voljenom suprugom Christine s kojom je u sretnom braku 15 godina, te s kojom poput svog kolege dijeli troje djece.

Neodoljivi Costner nasljednici Hayes, Cayden i Grace bili su vidno uzbuđeni zbog dolaska na premijeru.